Lider Somaspor 9 Günde 3 Maç Oynayacak

Lider Somaspor 9 Günde 3 Maç Oynayacak

17 Şubat Çarşamba gününden itibaren yoğun maç trafiğine girecek olan lider Somaspor 9 günde 3 maç oynayacak.

Somaspor bu 3 maçtan ilki olan Yalovaspor maçının hazırlıklarına bugün başladı.

2 gün önce sahasında Elazığ Karakoçan FK‘yı Umut Koray Öz, Özcan Aydın ve Nurettin Çağlar’ın penaltıdan attığı gollerle 3-1 mağlup eden Somaspor, 1 günlük izinin ardından Yalovaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Burhanettin Basatemür nezaretinde saat 16:00’da başladı.

Aşağıdaki resimleri büyük boy görmeniz için üzerine iki kez tıklamanız gerekecek..




Lider Somaspor 9 Günde 3 Maç Oynayacak

İLK RAKİP YALOVASPORİlk Rakip Yalovaspor

Siyah-beyazlılar, 17 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Yalovaspor ile karşılaşacak. İki takım arasında Soma Atatürk Stadı’nda ilk devre oynanan karşılaşmayı Nurettin Çağlar‘ın penaltıdan attığı iki golle Somaspor 2-1 kazanmıştı.(maçın detaylarına buradan bakabilirsiniz)

Yalovaspor evinde oynadığı 9 maçta 3 beraberlik 6 mağlubiyeti bulunurken, henüz galibiyetle tanışamadı. İki gün önce grubun etkili takımlarından Çarşambaspor’u deplasmanda 85.dakikada Cemal Doğu ve 90+6.dakikada Fatih Taşdelen‘in golleriyle 2-1 mağlup etme başarısı gösterdiler.. İç sahada henüz galibiyet sevinci yaşayamayan yeşil-kırmızılılar, galibiyet hasretini lider karşısında gidermeye çalışacak..



2.Maçta Rakip Cizrespor

Somaspor, Yalovaspor deplasmanından döndükten 3 gün sonra 21 Şubat Pazar günü evinde Cizrespor‘u konuk edecek. İlk devre Cizrespor cezalı olduğu için Batman Yenişehir Stadı’nda oynanan karşılaşma 2-2 sonuçlanmıştı. (detaylara şuradan bakabilirsiniz)

13 Puanla son sırada yer alan Cizrespor, deplasmanda oynadığı 9 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik ve 6 mağlubiyeti bulunuyor.. Deplasmanda aldıkları tek galibiyet 11.hafta Erbaaspor’u oyuna ikinci yarıda dahil olan Emre İşciler‘in golüyle 1-0 mağlup ederek almışlar. Yeşil-kırmızılılar, deplasmanda aldıkları tek beraberlik ise 6.hafta İçel İdmanyurdundan 0-0’lık skor olmuş. Yine deplasmanda 3 gol atma başarısı gösteren Cizrespor, bu gollere karşılık kalesinde 22 gol görmüş

9.Gün Çatalcaspor Deplasman9.Gün Çatalcaspor Deplasman

Somaspor, Yalovaspor ve Cizrespor maçlarının ardından sıkıştırılmış maç trafiğini 25 Şubat Perşembe günü İstanbul deplasmanında Çatalcaspor ile yapacak. İlk devre Soma’da oynanan maçı Muhammed ÖztürkBora Yelken kk ve Emre Tekin Pınar‘ın golleriyle Somaspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.(maçın geniş detaylarına buradan bakabilirsiniz)

20.Hafta sonunda 32 puanla 5.sırada yer alan İstanbul ekibinde zirve veya  ilk 5 hesapları yapılıyor. Sarı-kırmızılılar’ın iç saha karnelerine baktığımızda 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunuyor. Çatalcaspor evinde Çarşambaspor’u 2-1, Cizrespor’u 2-0 ve Erbaaspor’u 3-2 mağlup ederken Erokspor’a 2-0 mağlup oldu. Karşıyaka 0-0, İçel İdmanyurdu 1-1, Altındağspor 0-0, Elazığ Karakoçan FK 0-0 ve Yalovaspor 0-0 maçlarında rakiplerine 2 puan kaptırdı.

Somaspor’un Kalan Maçları

Yalovaspor-Somaspor
Somaspor-Cizrespor
Çatalcaspor-Somaspor
Somaspor-Arhavispor
Çarşambaspor-Somaspor

Bay

Somaspor-Karşıyaka
Batman petrolspor-Somaspor
Somaspor-İçel İdmanyurdu
Şile Yıldız-Somaspor
Somaspor-Altındağspor
Osmaniyespor FK-Somaspor
Somaspor-Erbaaspor
Isparta 32 Spor-Somaspor

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN