Lider Somaspor 2.Yarı Startını Yarın Veriyor.

Lider Somaspor 2.Yarı Startını Yarın Veriyor.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta ilk yarıyı lider tamamlayan Somaspor, ikinci yarı hazırlıklarına Salı günü TFF Soma Belediye Tesislerinde başlayacak.

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, TFF Soma Belediye Tesislerinde 12 Ocak itibarı ile ikinci yarı hazırlık çalışmalarını başlatacaklarını, 28 Ocak’ta başlayacak lig maçlarına kadar da hazır hale geleceklerini belirterek; “İkinci yarı hazırlıklarımıza 12 Ocak Salı günü başlayacağız. Yarın tek diğer günler iki antrenman yapacağız. Lige hazırlık çalışmalarımız kapsamında 3 tane hazırlık maçı oynayacağız.”dedi.



2-3 İsimle Görüşmeler Sürüyor

Burhanettin Basatemür, ikinci yarı öncesi eksik olan mevkileri güçlendirme adına 2 veya 3 oyuncu transfer etmek için çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Abdullah Durhan

    Haydi SOMASPOR başaracaksın

YORUM YAZIN