Lider Kırkağaç, Gördes’e Takıldı..

Lider Kırkağaç, Gördes’e Takıldı..

Manisa Süper Amatör Küme’de 6.haftaya 15 puanla lider giren Kırkağaç İdman Yurdu, 6 puanla 10.sırada yer alan Gördes Belediyespor deplasmanında 1-1 berabere kaldı.

Müsabaka güneşli güzel bir havada oynandı.
Fırat Konurce, Ş.Oğuz Kandırmış ve Mehmet Kalkan’ın yönetim gösterdiği maça misafir takım Acar İdman Yurdu başladı.
Karşılıklı cılız ataklarla geçen ilk 20 dakika sonrasında, 22.dakikada soldan gelişen Gördes Belediyespor atağında kaleci Kubilay tokatladığı top altı pas içinde Okan Yıldızlar’ın önüne düştü o da boş kaleye golü attı ve Gördes 1-0 öne geçti.


38.dakika da Kırkağaç atağında Tayyip Kaya’nın ara pasında hareketlenen Sedat Kavak’tan önce topa çıkan kaleci Oğuzhan Mercan hata yaptı topu elinden kaçırdı. Top defans oyuncularının önüne düştü onlar da uzaklaştıramayınca top bu sefer Kırkağaçlı oyuncu Sedat Kavak’ın önüne düşünce o da boş kaleye golü attı ve skora denge geldi. 1-1.

İkinci yarıda da karşılıklı cılız ataklar oldu fakat maçta sonucu değiştirecek gol sesi çıkmayınca Gördes Belediyespor deplasmanına lider gelen Acar İdman Yurdu, averajla 3.sıraya geriledi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN