Lider, Gölmarmaraspor Hazırlıkları Tamamladı

Lider, Gölmarmaraspor Hazırlıkları Tamamladı

Lider Turgutalpspor, Manisa Mustafa Gülten 1.Amatör Futbol Akhisar grubu 5.hafta deplasmanda oynayacağı Gölmarmaraspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Sorumlu Yasin Tunç ve Antrenör Ertuğ Ünlü nezaretinde son antrenmanını tamamlayan Turgutalpspor, Pazar günü Kayalıoğlu Sahasında saat 14:00’da oynanacak zorlu karşılaşmanın saatini beklemeye başladı.

Tunç: ”Futbolcularıma Güvenim Tam”

Teknik Sorumlu Yasin Tunç hedefe varma noktasında Pazar günkü maçta galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini ifade ederek futbolcularına bu konuda güveninin tam olduğunu söyledi.

İki Eksik!

Yeşil-beyazlı takımda Gölmarmaraspor ile oynanacak önemli karşılaşma öncesinde sakat oyuncu bulunmazken, kırmızı kart cezalıları Oğuzhan Karslı ve Bekir Şahan bu maçta forma giyemeyecek.

Zorlu maçta Abdullah Türkan’da Olacak

Zorlu karşılaşmayı Manisa İl hakemlerinden Abdullah Türkan yönetecek. Türkan’ın yardımcılıklarını Gökhan Solmaz ve M.Ali Özdemir yapacak.

4.Hafta Puan Durumu

5.Hafta Maçları

Selçikli-Karabulutspor
Medar GB-Süleymanlı Bld
Gölmarmara-Turgutalpspor
Akhisargücü-Karabulutspor
Akhisar 1922 Spor-Akhisargücü
Sazobaspor Bay

Turgutalpspor haberleri için 👉 buraya tıklayınız!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN