Lider Çatalcaspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Lider Çatalcaspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

TFF 3.Lig 3.Grup’un 23.haftasında İstanbul deplasmanında Çatalcaspor ile zorluk derecesi yüksek maça çıkacak Somaspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı..

Burhanettin Basatemür nezaretinde TFF Soma Belediye tesislerinde gerçekleşen antrenman bir buçuk saat sürdü.

İki grup halinde gerçekleşen antrenmanda bir grup suni çim sahada dar alanda yarı saha maç oynarken, diğer grup ayak tenisi oynadı. Somaspor Çatalcaspor Maçının Hazırlıklarını TamamladıAntrenmanın ardından tesislere geçen siyah-beyazlı takım, yarın sabah İstanbul’a hareket edecek.



Eksik Yok, İki Oyuncu Sınırda!

Siyah-beyazlı takımda Çatalcaspor ile oynanacak zirveyi ve ilk beşi yakından ilgilendiren karşılaşma öncesi 2 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Özcan Aydın ve Umut Koray Öz bu karşılaşmada kart görmeleri halinde 24. haftada Arhavispor ile Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadelede cezalı duruma düşecekler. Öte yandan geçen hafta Cizrespor maçında sarı kart cezasını dolduran Uğur Can bu maçta forma giyecek.

Virüs Test Sonuçları

22 Şubat Pazartesi günü Türkiye Futbol Federasyonu protokolleri çerçevesinde Somaspor futbol takımına gerçekleştirilen rutin Covid-19 PCR test sonuçlarının tamamı Negatif çıktı.

Dev Maç, Abdurrahman Haymana’nın

25 Şubat Perşembe günü Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda oynanacak ve saat 13.00’da başlayacak karşılaşmayı Diyarbakır Bölgesi Klasman Hakemi Abdurrahman Haymana yönetecek.

Haymana’nın yardımcıları ise Çağlar Demirkıran(Van), Yakup Erdoğan (Van) ve Olcay Yıldırım (Hakkari) olacak.

SOMASPOR ÇATALCASPOR İSTATİSTİKLERİki Takımın İstatistiklerine Baktığımızda;

Lider Somaspor, 21 maçta 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 46 puanla zirvenin en tepesinde yer alıyor. Ev sahibi Çatalcaspor ise, 20 maçta 9 galibiyet 6 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 6.sırada yer alıyor.

Somaspor’un deplasman karnesi; 10 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve tek yenilgi aldı. Siyah-beyazlılar, rakip fileleri 14 kez havalandırırken, ağlarında 8 gol gördü.

Çatalcaspor’un iç saha karnesi; 10 maçta 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgi almış. Sarı-kırmızılılar, 10 gol atıp 8 gol yemiş.

İstanbul ekibi, Karşıyaka 1-1, İçel İdman 1-1, Altındağ Bel 1-1, Erokspor 0-2, Elazığ Karakoçan 0-0, Yalovaspor 0-0 ve Arhavispor ile 1-1 berabere kalarak 15 puan kaybı yaşadı.

SOMASPOR-3-0-CATALCASPORİki takım arasında ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmayı Muhammed ÖztürkAli Zorlu (kk) ve E.Tekin Pınar‘ın golleriyle Somaspor 3-0 kazandı.(maçın detaylarına buradan bakabilirsiniz)



23.Hafta Maçları:

Çatalcaspor-Somaspor
Cizre Spor-Karşıyaka
Erokspor-Altındağ Spor
Arhavi Spor-Çarşambaspor
Gölcükspor-Şile Yıldızspor
Yalovaspor-Batman Petrol Spor
Isparta 32 Spor-Osmaniyespor FK
Elazığ Karakoçan FK-İçel İdmanyurdu

İlgili Bağlantılar;

Çatalcaspor Maçı Abdurrahman Haymana’nın
Basatemür, Çatalca Maçını Değerlendirdi.
Burhanettin Basatemür Gerçeği
Somaspor Zeybeği
Somaspor, Çatalca’dan 3 Puanı 3 Golle Aldı
Haftanın Nabzı Soma’da Atacak
Fotoları Görmek İçin Tıklayınız
Çift Kale Tat Verdi
Çatalcaspor Hazırlıkları Sürdü
Çatalcaspor Hazırlıkları Başladı
Çatalcaspor Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN