Laz İbo, Turnuva Finaline Değindi

Laz İbo, Turnuva Finaline Değindi

Mahallenin Delisi Laz İbo, Soma Kaymakamlık futbol turnuva finaline değindi.

Her zamanki gibi noktası ve virgülüne dokunmadığımız Laz İbo’nun, bugünkü yazısı dün İmbat Madenciliğin şampiyonluğu ile sonuçlanan maça ait… ”Kim bu Mahallenin Delisi?”ne cevap arıyorsanız  buraya tıklayınız!

VEEEEE TURNUVAMIZ BİTTİ..

Günün ilk maçında diye başlamak isterdim fakat alel acele verilen hakem kararları yüzünden, bunu da hemen işleme sokan turnuva yöneticilerimiz sayesinde bi 9 kuramayan ticaret odası affını istedi ve ilk maç oynanmadan 3-0 eli1 in galibiyetinle sonuçlandı..

VE ŞAMPİYON İMBAT 1 OLDU..

Final maçında ise maça istekli başlayan imbattı..
pozisyonda buldular mutluyla. fakat golü bulan ege oldu..

imbat ege, ribery ile golü bulunca en iyi bildiği şey olan savunup kontra çıkmayı iyide becerdi yine ribery ve curayla hala inanamadığımız iki pozisyonu harcayınca imbat ı oyuna ortak etti..

EMRE OCAK

imbat emre ocakla 1-1 i yakalayınca maç uzatmalara gitti. uzatmaların ilk yarısında günün yıldızı emre ocakla 2-1 yapınca iyice rahatlayan imbat ikinci yarı oyuna girdikden sonra güzel işler yapan eserin şık vuruşuyla farkı ikiye çıkardı.

eserin golünde gol krallığına oynamasına rağmen bencilce davranmayıp pas atan emreyi alkışlıyoruzzz..
tam maç bitti mi acaba derken uzatmanın ilk yarısının son şutunu atan denizle farkı bire indiren imbat ege
maçın ikinci uzatmasında kenardan bizimde gazımızla iyice yüklendi ve gol pozisyonuna girdi fakat golü bulamayınca maç 3 2 imbatın üstünlüğüyle sonuçlandı.

ŞAMPİYON İMBAT TAKIMINI KUTLUYORUMMM

imbat ege takımı da turnuvanın başından beri oynadığı pozitif futbol ve taraflı tarafsız herkesin beğenini kazanan takdirini alan bu GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU İMBAT EGE TAKIMINI YÜREKTEN KUTLUYORUMM. HELAL SANA CANER ŞEN HELAL OKSUN HEPİNİZE GENÇLER..

imbat madencilik kurumunu da tebrik ediyorum iki takımı final yapdı turnuvada ilk kez başımıza gelen bu olay için alkışlar imbat madencilik kurumuna.. Yarın turnuvanın en leri yazımı da takip edin sonra seneye kadar görüşmeyelim mümkünse saygılar sevgiler. Mahallenizin Delisi Laz İbo

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN