Kurmaylar Takımlarından Memnun

Kurmaylar Takımlarından Memnun

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Edremit Masterleri deplasmanda Tolga Yaman’ın golüyle 1-0 mağlup eden Soma Masterlerin kurmayları; Sportif Direktör Reha Didan, Teknik Direktör Hakan Durur ve Antrenör Ayhan Demir bir hayli keyifli.

.

 

Yeni sezonun ilk hazırlık maçı ve 6 önemli oyuncunun olmamasına rağmen, sahada görev alan oyuncuların büyük performans sergilediği maç sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Hakan Durur, “Hava sıcaklığından dolayı her iki takım için de zor geçen karşılaşmaydı. İlk maçımız olmasına rağmen takımım mükemmele yakın oynadı ve kazanmasını bildi. Hüseyin Turan, Ertuğ Ünlü ve Hasan Burak gibi isimler ilk defa Master formasını giymelerine rağmen sergiledikleri pozitif futbol bizi memnun etti.”



 

”Galibiyet Üzerine Odaklandık”

 

Takımının hava sıcaklığının yanı sıra, kısa sürede antrenmanlara başlamalarına rağmen kazanma alışkanlıklarını sürdürmenin hazını yaşayan başarılı antrenör:

 

”Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu (TMVFL) liginde oynayan güçlü Edremit Masterler takımını tek golle de olsa yenmek önemliydi. Zira bu takımın alışkanlığı galibiyet üzerine odaklanmıştı. Buda gerçekleşti. Ayrıca maçtan sonra bize gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı Edremit Masterler takımının yönetici ve teknik heyetine teşekkür ediyorum” dedi.



YASİN TUNÇ

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN