Kupada Son Çeyrek Finalistler Belli Oldu.

Kupada Son Çeyrek Finalistler Belli Oldu.

Elemelerden çeyrek finale gidecek son iki takımın belirleneceği maçlar, Ticaret Odası-Kolin Madencilik ve Devlet Hastanesi-Huzurevi arasında oynandı.

10 Haziran Cumartesi yani bugün Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan karşılaşmalarda Ticaret Odası ve Devlet Hastanesi rakiplerini mağlup ederek; İmbat Madencilik, Maden-İş, Eli-1, Milli Eğitim, Nakliyeciler ve Mevlana Özel Eğitim Okulu’ndan sonra çeyrek finale adlarını yazdıran takımlar oldu…

TİCARET ODASI KOLİN MADENCİLİK

Ticaret Odası 6-0 Kolin Madencilik

Yuta Çalışkan maçı hariç, mücadeleci ve kazanmaya endeksli takım ruhunu sahaya iyi yansıtan  Mehmet Güvendiren’in antrenere ettiği Ticaret Odası, Furkan Arslancan’ın dört gol atıp yıldızlaştığı maçta Kolin Madenciliği 6-0 mağlup etti. Ticaret Odasını çeyrek finale gönderen golleri; 22.dakikada İsmail Kavruk, 25′ 37′ 45′ ve 52.dakikalarda Furkan Arslancan ve 40.dakikada Muammer Yılmaz attı.

Kolin Madencilik

Bu sezon daha bir farklı yapılanma ile turnuvaya giriş yapan Kolin Madencilik ise güçlü Ticaret Odası karşısında çok mücadele verip ‘’neden olmasın?’’ düşüncesi 70 dakika sonunda sonuç vermedi. Güçlü rakiplerine ancak 22 dakika direnç gösterebildiler. Çünkü karşılarında turnuvanın favoriler arasında yer alan takımlarından Ticaret Odası vardı. Yinede futbolu çirkinleştirmeden ellerinden geldiğince centilmence mücadele eden Uğur Geren ve Fatih Arslancan idaresindeki Kolin Madencilik takımını kutluyorum..

SOMA TİCARET ODASI

SAHA:Teiaş
HAKEM:Kerim Uzun
TİCARET ODASI:Kazım-Serhat-Onur-Gürkan-Çağlar-Furkan-Yusuf-İsmail-Alper
YEDEKLER:Ramazan, Muammer, Ozan, Mesut, Hasan, İdris, Rafet
ANTRENÖR:Mehmet Güvendiren

KOLİN MADENCİLİK:Tuncay-Mert-Gökhan-Sercan-Serhat-Coşkun-Onur-Emre-Berkay
YEDEKLER: Halil, Samet, Kaşif, İsmail, Okan, Hüseyin, Cihan, Fatih
ANTRENÖR:Uğur Geren
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.22 İsmail Kavruk, dk.25′ 37′ 45′ ve 52 Furkan Arslancan, dk.40 Muammer Yılmaz (Ticaret Odası)

Devlet Hastanesi 5-3 Huzurevi

Elemelerde son çeyrek finalist takımı belirleyecek maçta, C-grubu ikincisi Devlet Hastanesi ile D-grubu üçüncüsü Huzurevi karşı karşıya geldi. Zorlu 70 dakikanın sonunda çeyrek finale çıkan takım 5-3’lük skorla Kazım Açıkgöz idaresindeki Devlet Hastanesi oldu. Durmuş Ateş (2) ve Hüseyin Topan’ın ayağından yediği gollerle 3-0 geriye düşen Devlet Hastanesini karanlıktan aydınlığa çıkaran golleri; Oğuz Akyüz (2), Kerim Arslan, Adem Çalışkan ve Sefa Demirci attı.



SOMA DEVLET HASTANESİ

Müthiş geri dönüş!

Mutlak galibiyet ve tur için çıkılan karşılaşmada yenilen gol moralleri  bozar, ”tamam hadi atarız”dersin. Önce beraberlik golünü bulup maça ortak olmak isterken, kalende 2. golü görmek şok etkisi yaratır. Farkı indirmek için rakip kaleye şuursuzca yüklenirken, bir anda kalende üçüncü golü görürsün ve o andan itibaren tek amacın farkın açılmaması için dua edersin!

DEVLET HASTANESİ SOMA

İşte evrensel bir dil olan futbolun güzelliği de tam bu anda başlar aslında. 1-0’dan maçı çevirmek zor değil, 2-0 geriden gelip kazanmak da imkansız olamaz. Ama 3-0’lık mağlubiyetten 5-3’lük galibiyete ve tura uzanmak unutulmaz maç olarak iz bırakır insanda. işte bugün Devlet Hastanesi bunu başardı ve maç sonu yukarıda olduğu gibi bir tablo çıktı ortaya.. Önce yaptığı hamlelerle maçın çevrilmesinde büyük rol oynayan Kazım Açıkgöz’ü ve daha sonrada futbolcularını kutluyorum.



HUZUREVİ

Devlet Hastanesi karşısında 1-0, 2-0 ve 3-0’lık skorlar yakalamasına rağmen bu önemli avantajı kullanamayan Halil İbrahim Bahadır idaresindeki Huzurevi, 70 dakikanın sonunda turnuvaya veda etti.. Aslında her şey Huzurevi takımı için çok iyi başlamıştı. İlk 27 dakikada Durmuş Ateş (2) ve Hüseyin Topan’la buldukları gollerle 3-0 öne geçen Huzurevi, rehavetin faturasını ağır ödedi. 3-0 öne geçtikleri maçtan 5-3 mağlup ayrılmanın üzüntüsünü yaşadılar. Her şeye rağmen kaliteli ve özel çocuklarıyla turnuvaya renk katan bu ekibi de kutluyoruz.

ALPER KARA

SAHA:Teiaş
HAKEM:Alper Kara
DEVLET HASTANESİ:Şenol-Sefa-Kerim-Tamer-Harun-Emin-Birol-Erhan-Oğuz
YEDEKLER:Nurullah, Aytun, Şerif, Lütfü, Adem, Ahmet, Gökhan, Onur
ANTRENÖR:Kazım Açıkgöz

HUZUREVİ:Hüseyin-Tolga-Celil-Ersan-Mustafa-Ayhan-Abdullah-Durmuş-Hüseyin
YEDEKLER: Birol, Volkan, Tayfun, Serkan, Halil, Mustafa
ANTRENÖR:H.İbrahim Bahadır
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.19 ve 27 Durmuş Ateş, dk.23 Hüseyin Topan (Huzurevi), dk.30 ve 60 Oğuz Akyüz, dk.34 Kerim Arslan, dk.50 Adem Çalışkan, dk.55 Sefa Demirci (Devlet Hastanesi)

Çeyrek Final Maçları:

NOTLAR:Çeyrek Final Eşleşmeleri, gol krallığı ve Takım sorumlularının eşleşmeler hakkındaki görüşleri, Pazar günü sayfada yayınlanacaktır.. Karşılaşmalara ait  Resimleri görmek için şuraya tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN