Kupada, Ligde İkide İki Yapan Takımla Eşleştik

Kupada, Ligde İkide İki Yapan Takımla Eşleştik

Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur Eleme maçında Somaspor’un rakibi 3.Lig 1.grup ekiplerinden Buca 1928 oldu.

www.somadaspor.com

Ziraat Türkiye Kupası’nda tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacak 1. Eleme Turu müsabakaları 13-14 ve 15 Ekim, 2. Eleme Turu maçları da 20-21 ve 22 Ekim tarihlerinde oynanacak.

TFF’nin belirleyeceği 13-14 ve 15 Ekim arasındaki karşılaşma Yeni Buca Stadı’nda oynanacak.

2 Galibiyet Aldılar

İzmir ekibi ligde oynadığı iki karşılaşmada evinde Ofspor’u Tunc Murat Behram (2) ve Burak Sürmeli’nin golleriyle 3-1, deplasmanda ise Diyarbekir AŞ’yi oyuna ikinci yarıda dahil olan Cuma Merize’nin golleriyle 2-1 mağlup etti.

YUSUF CAN ABAY

Tanıdık Tek İsim Var

İzmir ekibinde bizlere tanıdık gelen tek isim geçen sezon Somaspor forması altında başarılı maçlar oynayan Yusufcan Abay var. Yusufcan yeni takımıyla ligde oynadıkları ilk hafta maçında oyuna 83.dakikada, ikinci hafta Diyarbekir AŞ maçında ise 69.dakikada dahil olmuş.

 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN