Kupada İlk Yarı Finalistler Belli Oldu

Kupada İlk Yarı Finalistler Belli Oldu

Kupada grup ve eleme maçlarının ardından çeyrek final heyecanı Milli Eğitim-İmbat Maden ve Ticaret Odası-Eli 1 takımları arasında oynanan maçlarla devam etti.

Müsabakalar öncesi zorluk derecesi yüksek diye adlandırdığımız karşılaşmalarda ”büyük takım olma özelliği”ni daha önceki maçlarında sahaya çok iyi yansıtarak karşılaşmalarını farklı kazanan iki ekip İmbat Madencilik ve Ticaret Odası; çeyrek finalde de bu geleneği bozmadı ve rakiplerine adeta ”gol” olup yağdılar.

İmbat Madencilik 7-0 Milli Eğitim

Sezonun en kalabalık seyirci topluluğu altında günün ilk yarı finalist takımını belirleyecek karşılaşma saat 17:00’da çeyrek finale Soma Belediyesini eleyerek gelen İmbat Madencilik ile Genç Öğretmenleri saft dışı bırakan Milli Eğitim takımları arasında oynandı.

Diğer eşleşemeler göre A ve C-grubu liderlerini bir araya getiren, zorlu geçeceği tahmin edilen kritik maçta, maçın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar takım halinde hareket eden İmbat Madencilik, ilk yarıyı; İlker Çakır ve Emre Ocak’ın golleriyle 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarınında sonuna kadar hem skor hem de oyun üstünlüğünü elinde tutup, geniş alanları efektif kullanarak rakibi etkisiz hale getiren Yusuf İpek’in oyuncuları; Eser Kasal, Mutlu Günaydın, Erdem Ocak,  Ahmet Çura ve Can Açıkgöz ile 5 gol daha bularak karşılaşmadan 7-0 galip ayrıldı. 25.dakikada Emre Ocak’ın nefis ortasına sol ayağıyla müthiş vole vuran Can Açıkgöz’ün şutu direkte patladı.

Bu galibiyet İmbat Madenciliği yarı finale doğru iterken, Milli Eğitim’e ise ”buraya kadar” dedirtti.



Caner Şen: ”Kazandığımız için mutluyuz”

İmbat Madencilik takımının sportif direktörü Caner Şen karşılaşma sonrasında: ”Skor olarak farklı kazansakta bizim açımızdan zor bir maç oldu. Özellikle ilk yarı rakibimiz bizi çok zorladı. Kazandığımız için mutluyuz.Rakibimizi göstermiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyoruz.”diye konuştu.

Ahmet İnce: ”2. Golden sonra oyun disiplinimizi kaybettik”

Milli Eğitim teknik sorumlusu Ahmet İnce maç sonu şunları söyledi: ”Bugünkü maça rakibimizin gücünü bilerek her zamanki oyunumuzu biraz daha defansif düşünce içine dönüştürdük. Oyunu kendi alanımızda kabul edip rakibe boş alan bırakmamaya ve hızlı hücumlarla gol bulmaya çalıştık.  İlk yarının son dakikalarına kadar da aslında planlarımız tuttu. Fakat yediğimiz 2. golden sonra oyun disiplinimizi kaybettik ve farkın açılmasına engel olamadık.



Bugün sahada olan olmayan tüm oyuncularımla gösterdikleri mücadeleden dolayı gurur duyuyorum ve hepsine mücadeleleri için teşekkür ediyorum. Rakibimizi de haklı galibiyetlerinden dolayı tebrik ediyor, bundan sonraki turlarda başarılar diliyorum. 2 Sene sonunda ilk kez mağlup olup çeyrek finallerde elenmek bizim için üzücü ama umarım seneye şeytanın bacağını kıracağız… Kalın sağlıcakla.”

SAHA:Teiaş
HAKEM:Mert Yetim
İMBAT MADEN:Kadir-Can-Yücel-Ercan-Erdem- Eser- Emre-İlker-Murat
YEDEKLER:Erol, Ahmet, Oğuzhan, Mustafa, Deniz, Mutlu, Tolga, Kağan
ANTRENÖR:Yusuf İpek

MİLLİ EĞİTİM:Sercan-Örpen-Fevzi-Salih- Caner-Metin-Bülent-Yusuf-Mahir
YEDEKLER:Ramazan, Ahmet, Mutlu, Zafer, Turgay, Mecnun, Cenk, Hasan, Fatih
ANTRENÖR:Ahmet İnce
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.10 İlker Çakır, dk.34 Emre Ocak, dk.55 Eser Kasal, dk.58 Mutlu Günaydın, dk.61 Erdem Ocak, dk.64 Ahmet Çura, dk.66 Can Açıkgöz (İmbat Maden)



Ticaret Odası 9-0 Eli-1

İkinci yarı finalisti belirleyecek karşılaşma eleme maçında Kolin Madenciliği 6-0 mağlup eden Ticaret Odası ile, Emniyet’i 2-1 mağlup eden Eli-1 arasında oynandı. Geçen sezonu ilk dört arasında tamamlayan iki takımın mücadelesinde gülen taraf 9-0’lık skorla Ticaret Odası oldu.

”Gol olup yağdılar”

Orta sahada top tekniği yüksek oyuncularının yanı sıra, Alper Özgün, İsmail Kavruk  ve Furkan Arslancan gibi sprinter oyuncu yapısıyla Eli-1’e göre daha kompakt bir takım oyunu sergileyen Ticaret Odası, Alper Özgün (3), Yusuf Akkoç (2),  Furkan Arslancan, Hasan Gündoğan,  İsmail Kavruk ve Çağlar Bozca’nın golleriyle adet gol oldu yağdı ve turladı.

‘’Şu maç bitse de gitsek!’’

Eli-1, maçın hemen başında kalelerinde gördükleri golden sonra tüm oyun planlarını ve konsantrasyon bütünlüklerini sahaya yansıtamadılar. 5.dakikada yedikleri bu golden sonra reaksiyon gösteremeyen Eli-1, kalesinde dört gol daha görerek devreyi 5-0 geride tamamladı. İkinci yarıda 20 dakika içinde peş, peşe yenen dört gol Eli-1 oyuncuları için ‘’şu maç bitse de gitsek’’e dönüştü.!

Yarı final, final niteliğinde olacak!

İmbat Madencilik ve Ticaret Odası, 19 Haziran Pazartesi günü saat 17:00’da Teiaş Tesislerinde yarı finalde karşı karşıya gelecek..

SAHA:Teiaş
HAKEM:Baykal Yavuz
TİCARET ODASI:Kazım-Serhat-Muammer-Gürkan- Furkan-Mesut-Yusuf-İsmail-Alper
YEDEKLER:İdris, Çağlar, Ozan, Rafet, Onur, Hasan, Ramazan
ANTRENÖR:Mehmet Güvendiren

ELİ-1: Yasin-Ömür-Rasim-İlhan-Faruk-Erhan- Yusuf-Tugay-Gürkan
YEDEKLER: Halil, Semih, Tarkan, Bayram, Özgür, Bahri, Ertuğ
ANTRENÖR:Mert İskenderoğlu
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.5′ 10′ 22′ Alper Özgün, dk.35′ 55 Yusuf Akkoç, dk.12 Furkan Arslancan, dk.36 Hasan Gündoğan, dk.40 İsmail Kavruk, dk.50 Çağlar Bozca (Ticaret Odası)

Karşılaşmalara ait Resimleri görmek için buraya tıklayınız!

Perşembe Maç Programı

3.Maç: Nakliyeciler-Maden İş
4.Maç:Devlet Hastanesi-Mevlana Özel Eğitim

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!.

SOMA DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK Soma’nın Yerli Firması 17 Yıllık Tecrübemizle 7/24 Hizmetinizde.. Soma ve çevresi ilçelerimizde doğalgaz tesisatı, kalorifer tesisatı, mekanik tesisatı, Proje ve İşcilik kapsamında 7/24 hizmet veriyoruz. 𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒: Turgutalp Mah. Atatürk Cd. No: 47 Kat:1 Soma / MANİSA 𝐓𝐄𝐋:0541 579 05 02-0501 337 13 37 TOLGA MESLİ http://www.somadogalgaz.com/
SOMA DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK
Soma’nın Yerli Firması 17 Yıllık Tecrübemizle 7/24 Hizmetinizde..
Soma ve çevresi ilçelerimizde doğalgaz tesisatı, kalorifer tesisatı, mekanik tesisatı, Proje ve İşcilik kapsamında 7/24 hizmet veriyoruz.
𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒: Turgutalp Mah. Atatürk Cd. No: 47 Kat:1 Soma / MANİSA
𝐓𝐄𝐋:0541 579 05 02-0501 337 13 37 TOLGA MESLİ
http://www.somadogalgaz.com/
somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA
SÜTÇÜOĞLU MOBİLYAEV EŞYASI VE SPOT MAĞAZASI Spot ve 2. El tüm Eşyalarınız Nakit Değerinde Alınır, Satılır. Oturma Grubu, Beyaz Eşya, Yatak Odası Takımı, Yemek Masası, Büro Masa ve Sandalye, vs. Tüm Ürünleriniz Değerinde Alınır, Satılır. Ayrıca Nakliye Yapılır TEL: Mehmet Gökçen 0542 278 5819- Abdurrahman Gökçen 0541 361 7818 ADRES: KURTULUŞ MaH. ATATÜRK CD NO:86 / A SOMA-manisa
SÜTÇÜOĞLU MOBİLYA EV EŞYASI VE SPOT MAĞAZASI Spot ve 2. El tüm Eşyalarınız Nakit Değerinde Alınır, Satılır. Oturma Grubu, Beyaz Eşya, Yatak Odası Takımı, Yemek Masası, Büro Masa ve Sandalye, vs. Tüm Ürünleriniz Değerinde Alınır, Satılır. Ayrıca Nakliye Yapılır TEL: Mehmet Gökçen 0542 278 5819Abdurrahman Gökçen 0541 361 7818 ADRES: KURTULUŞ MaH. ATATÜRK CD NO:86 / A SOMA-Manisa
TEMİZLİĞİN ADRESİ KAYNAK TEMİZLİK HİZMETLERİ ve HALI YIKAMA Halılarınız Yorgan Battaniye Stor Perde ve Oturma Gruplarınız Profesyonel Ekipler Tarafından Son Sistem Makinelerle İtina ile Yıkanmaktadır. ALO DEYİN YETER! TEL: 0544 6400060 HALİM KAYNAK
TEMİZLİĞİN ADRESİ KAYNAK TEMİZLİK HİZMETLERİ ve HALI YIKAMA Halılarınız Yorgan Battaniye Stor Perde ve Oturma Gruplarınız Profesyonel Ekipler Tarafından Son Sistem Makinelerle İtina ile Yıkanmaktadır. ALO DEYİN YETER! TEL: 0544 6400060 HALİM KAYNAK
𝐒𝐎𝐌𝐀’𝐃𝐀 𝐂̧𝐈̇𝐆̆ 𝐊𝐎̈𝐅𝐓𝐄𝐍𝐈̇𝐍 𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒𝐈̇𝐁𝐀𝐓𝐓𝐀𝐋𝐙𝐀𝐃𝐄 𝐂̧𝐈̇𝐆̆ 𝐊𝐎̈𝐅𝐓𝐄 𝐌𝐄𝐓𝐈̇𝐍 𝐔𝐒𝐓𝐀 Soma’da ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılayarak, hijyen ve kalitenin üst düzey olduğu Çiğ Köfte Salonumuz ‘’𝐊𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐧𝐢𝐧 𝐚𝐝ı, 𝐋𝐞𝐳𝐳𝐞𝐭𝐢𝐧 𝐅𝐚𝐫𝐤ı’’ ile hizmetinizdedir. Her Çarşamba ve her Ayın 15’i &50 Bedava! 𝐒𝐈̇𝐏𝐀𝐑𝐈̇𝐒̧ 𝐇𝐀𝐓𝐓𝐈: 0543 421 5020 0236 612 8584 INSTAGRAM ve FACEBOOK:battalzadesoma ADRES:Atatürk Cd. No: 43/A SOMA
SOMA’DA ÇİĞ KÖFTENİN ADRESİ BATTALZADE ÇİĞ KÖFTE METİN USTA Soma’da ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılayarak, hijyen ve kalitenin üst düzey olduğu Çiğ Köfte Salonumuz ‘’Kalitenin Adı, Lezzetin Farkı’’ ile hizmetinizdedir. Her Çarşamba ve her Ayın 15’i %50 Bedava!  SİPARİŞ HATTI: 0543 421 5020 0236 612 8584 INSTAGRAM ve FACEBOOK:battalzadesoma  ADRES:Atatürk Cd. No: 43/A SOMA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Çetin İlgör

    İMBAT MI TİCARET Mİ ?

    Taraflı tarafsız herkesin favorisi olan İmbat ve Ticaret Odası çeyrek final maçlarını zorlanmadan kazandı ve adlarını yarı finale yazdırmayı başardı.
    İlk maçta, İmbat bilinen oyun anlayışıyla sakin ve pas yaparak başladı maça. Milli Eğitim ise rakibin üstünlüğünü mücadele ederek durdurmak istiyordu. İlk dakikalarda bunu başardı da. İmbat takımı sezonun en etkisiz 10 dakikasını oynuyordu. Seyircilerin acaba maç ortada mı dediğini hisseden Milli Eğitim belkide gol bile atarım deyince olanlar oldu. Hücumda yakalanan Milli Eğitim kontradan golü yiyince hem skor tabelası değişti hemde psikolojik direnç seviyeleri. Bu noktadan sonra Milli Eğitim elinde fazla bir seçenek yoktu ya skorun artmasını engelleyecek yada beraberlik golü için hücum edeceklerdi. Aslında bunu ilk yarı dengeli kullandılar hem skoru tuttular hem de ara ara İmbat kalesinde gol aradılar. Ancak ilk yarını sonlarında yedikleri gol ikinci yarıda olacakların habercisi gibiydi. İkinci yarı Milli Eğitim gibi finaller oynamış bir takım malubiyeti kabul eden bir oyun oynamak istemeyince İmbat maçı, farklı kazanmayı bildi. İmbat takımında maça damga vuran göze batan fark yaratan bir oyuncu olmadı, hepsi takım olarak iyiydi.
    İkinci Maç futbolseverlerin kafasında soru işareti uyandırmak istemedi. Henüz 3. Dakikada gol atan Ticaret odası zaten enerji patlaması yaşayan oyuncuların coşkusunu bir kat daha arttırınca maçı 10. dakikada bitirdi. ELİ-1 takımı peş peşe yenen gollerden sonra moral motivasyon yönünden çökünce farklı malubiyet kaçınılmaz oldu. Bu maç oyun anlayışı taktik dizilim ve teknik anlamda değerlendirilebilecek bir maç olamadı malesef. Çünkü kadro olarak daha güçlü olan Ticaret Odası gol attıkça daha da çok güçlendi erken yediği gollerle motivasyonu iyice kaybolan ELİ-1 e karşı cidi bir üstünlük kurdu. Bu da zaten skora yansıdı. Ticaret takımında birbirinden yetenekli pek çok oyuncu var Bu sene kadroya ilave olan Mesut ve Furkan çok iyiler. Ancak Alper bu sene başka seviyede oynuyor. Onun coşkusu hırsı inancı takımı bir üst seviyeye taşıyo. Eğer İmbat maçın da da bu performansını devam ettirirse turnuvanın oyuncusu olma konusunda naçizane benim favorim olacaktır.
    Şimdi önümüzde İmbat-Ticaret Odası yarı final maçı var maçı kimin kazanacağını tahmin etmek zor. Coşkumu kazanacak sakinlik mi ? Tecrübe mi kazanacak yetenek mi ? Disiplin mi kazanacak Hırs mı Bu sorulara bu iki takım cevap verecek. Hem de ne cevap olacak !!! Tüm somalı futbolseverlerin merak ve sabırsızlıkla beklediği soruların cevapları sahada verilecek. Çok keyifli ve kaliteli bir maç olacağından kuşkumuz yok. Bu maç erken final havasında geçecek bir maç baştan dediğim gibi kimin kazanacağını tahmin etmek zor ama biz yine de iyi oynayan kazansın diyerek ve iki takımada başarılar dileyelim.

YORUM YAZIN