Kupada İhraç ve Yarı Final Eşleşmeler

Kupada İhraç ve Yarı Final Eşleşmeler

27 Haziran Pazartesi oynanacak olan Kaymakamlık Futbol Turnuvası Yarı Final maçları öncesinde bir takıma 3-0 hükmen mağlubiyet kararı verildi.

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva takımlarından E.L.İ (1) ile Çeyrek Finalde karşılaşan Demirexport yalnışlıkla bilinçsiz bir şekilde 6 lisanslı futbolcu ile oynadığı için 3 – 0 hükmen mağlup sayıldı.

YARI FİNALİ ELİ (1) OYNAYACAK

Kaymakamlık Futbol Turnuva Yürütme başkanı Dilek Mert, yapılan bu hatadan dolayı Demirexport’un hükmen mağlubiyetine ardından 27 Haziran Pazartesi günü oynanaması gereken, Demirexport-İmbat Egespor yarı final maçını; ELİ (1) ve İmbat Egespor olarak tescilledi.

YARI FİNAL MAÇ PROGRAMI

27 Haziran Pazartesi

İmbat Egespor -E.L.İ Saat 17:00
İmbat Maden-T.Odası Saat 18:30

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN