Kupada 5. ve 6. Finalistlerde Belli Oldu

Kupada 5. ve 6. Finalistlerde Belli Oldu

Turnuvada Nakliyeciler, Eli 3, Milli Eğitim ve Yeni Anadolu Maden’in ardından çeyrek finale yükselen 5.takım Ticaret Odası, 6.takım ise Kolin Maden oldu.

Elemelere A-grubu lideri olarak gelen Ticaret Odası, B-grubu dördüncüsü Soma Belediyesini 10-1, bir diğer maçta ise; B-grubu ikincisi Kolin Maden C-grubu üçüncüsü Devlet Hastanesini 3-2 mağlup ederek adlarını çeyrek finale yazdırdılar.

Ticaret Odası 10-1 Soma Belediyesi

TİCARET ODASI 10-1 SOMA BELEDİYE

İlk maç elemelere A-grubunda oynadığı tüm maçlarını farklı skorlarla kazanarak gelen Ticaret Odası ile, B-grubunda 5 maçta 3 galibiyet 2 yenilgi ile 9 puan toplamasına rağmen 3’lü averajla 4.sırada yer alan Soma Belediyesi arasında gerçekleşti.

Ticaret Odası-Soma Belediye Enstantane

Maçtan önce İki takım arasındaki güçler dengesine ve bu maça kadar oynadıkları ve aldıkları skorlara bakılırsa, yeşil-beyazlılar açık ara önde gözüküyordu. Nitekim ilk yarıyı; İsmail Kavruk (2), Yusuf Akkoç, Kaan Karpuz ve Furkan Arslancan’ın golleriyle 5-0 önde tamamladılar.

Gol sağanağına ikinci yarıda da devam eden Ticaret; Furkan Arslancan (3), Uğur Aksoy ve Sonay Tercan ile 5 gol daha bularak karşılaşmadan 10-1 galip ayrıldı. Soma Belediye adına ise tek gol Selim Gün’ün ayağından geldi. Şansız gününde olan Soma Belediyesinde Savaş Aktepe iki, Selim Gün’ünde bir topu direkten döndü.

Bu sonucun ardından grup maçları da dahil altı maçını da farklı skorlarla kazanan Onur Çetin idaresindeki Ticaret Odası, adını çeyrek finale yazdırırken, Soma Belediyesi turnuvaya veda etti.

Çeyrek finale kalan Ticaret Odası takımına başarılar diliyor, oynadıkları ve aldıkları sonuçlarla turnuvaya renk katan Soma Belediyesi takımını da kutluyoruz..

Furkan Arslancan (Ticaret Odası)

Maçın Oyuncusu ”Furkan Arslancan”

Furkan Arslancan atıyor, Ticaret Odası farka koşuyor. Ticaret Odasının süper starı Furkan Arslancan Soma Belediye maçında 4 gol birden atarak farklı galibiyetin mimarı oldu. Başarılı oyuncu attığı 4 golle de gol sayısını 14’e çıkararak gol krallığında ilk sıraya yükseldi.

Muammer Yılmaz (Ticaret Odası)

Muammer yılmaz: ”Ne görev verirsen yaparım abi!”

Ticaret Odasında kaleci Çağlar’ın hastalandığından dolayı görev yapmadığı maçta kaleye savunma oyuncusu Muammer Yılmaz geçti. Önceki maçlarda defansta yerinde ve zamanında yaptığı hamlelerin bir örneğini kalede yapan Muammer, kenar yönetime ”Ne görev verirsen yaparım abi” mesajını verdi..

Soma Belediye Futbol Takımı

Soma Belediye

Remzi Paşalı idaresindeki Soma Belediyesi turnuva grup aşamasında; Milli Eğitim, Kolin Maden, Mevlana Özel Eğitim Meb, Müftülük ve Teiaş’ında olduğu B-grubunu 9 puanla (3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3’lü averaj ile) 4.sırada tamamlayarak eleme turunda A-grubu birincisi Ticaret Odasına rakip oldu.

Ahmet Cura, Berkay Gül ve Mustafa Kara gibi önemli oyuncularından yoksun çıktıkları maçta güçlü rakipleri karşısında gücü oranında mücadele eden siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 10-1 mağlup ayrılarak turnuvaya veda etti. Siyah-beyazlılar oynadıkları 6 karşılaşmada rakip ağları 20 kez havalandırırken kalesinde 25 gol gördü. Attıkları 20 golün dağılımı ise; Ahmet Cura (7), Selim Gün (3), Halil İbrahim Bahadır (3), Savaş Aktepe (2), Berkay Gül (2), Oğuz Bilal (1), Özgür Şen (1) şeklinde oldu.

Remzi Paşalı (Soma Belediye Antrenörü)

Remzi Paşalı, ”Sezon başı belirlediğimiz hedefimize ulaştık, üzgün değiliz”

Eleme maçında güçlü rakipleri Ticaret Odasına farklı mağlup olan Soma Belediyesinde antrenör Remzi Paşalı, eksik oyuncularının çokluğuyla çıktıkları maçta farklı mağlup olmaktan kurtulamadıklarını bunun içinde üzüntülü olmadıklarını söyledi.

Grup maçlarında iyi bir performans ortaya koyarak üçlü averaj sonrasında Ticaret Odası ile eşleştikleri dile getiren Paşalı, ‘’Aslında bizim sezon başı hedefimiz bir üst tura çıkmaktı. Onu da başardık. Emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Ticaret Odası ve bir üst turda mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum’’

Ticaret Odası Çeyrek Finalde!

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM: İ.Batuhan Darçın
TİCARET ODASI:Muammer-Kaan-Serhat-Emrah-Mert-Furkan-İsmail-Yusuf-Uğur
YEDEKLER: Hasan, Ethem, Bayram, Sonay, Çağlar, Onur
ANTRENÖR: Onur Çetin

SOMA BELEDİYE:Mehmet-Oğuzhan-Özgür- Savaş-Ömer-Oğuz-Selim-Veli H.İbrahim
YEDEKLER: Anıl, Yunus, Tuğrul, İrfan
ANTRENÖR: Remzi Paşalı
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER:  dk.9 Yusuf Akkoç, dk.13 Kan Karpuz, dk.28′ 39′ 60′ 66 Furkan Arslancan, dk.30′ 33′ İsmail Kavruk, dk.45 Uğur Aksoy, dk.57 Sonay Tercan (Ticaret Odası), dk.47 Selim Gün (Soma Belediyesi)

Kolin Maden 3-2 Devlet Hastanesi

KOLİN MADEN 3-2 DEVLET HASTANESİ

Elemelerde altıncı çeyrek finalist takımı belirleyecek maçta, B-grubu ikincisi Kolin Maden ile C-grubu üçüncüsü Devlet Hastanesi karşı karşıya geldi. Manisa İl hakemlerimizden Tahir Saraç’ın yönettiği maçta iki kez geriye düşmesine rağmen rakibini Kemal Gezer (2) ve Feyyaz Palabıyık’ın golleriyle 3-2 mağlup eden Kolin Madencilik adını çeyrek finale yazdıran takımlar arasında yer aldı.

Kolin Maden-Devlet Hastanesi Enstantane

Maçın 5.dakikasında Devlet Hastanesi öne geçti. Bu dakikada ceza sahası sol çaprazından kullanılan serbest vuruş için topun başına geçen Birol Alınaçık, nefis vuruşla takımını Kolin Maden önünde 1-0 öne geçirdi.

Kolin yediği gole 3 dakika sonra cevap verdi. Kemal Gezer, 8.dakikada kazanılan serbest vuruşu, Birol Alınaçık’a nazire yaparcasına nefis vuruşla Devlet Hastanesi filelerini gönderdi ve eşitliği sağladı:1-1

Fırat Özcan Kafa Golü!

Devlet Hastanesi tekrar öne geçti. 18.dakikada Kolin Maden ceza sahasına yapılan ortayı Fırat Özcan, kafayla ağlara göndererek ilk yarının skorunu belirleyen oyuncu oldu: Kolin Maden 1-2 Devlet Hastanesi

İkinci yarıya önce beraberlik sonrada galibiyet golü için çıkan kırmızı-siyahlılar, 40.dakikada Feyyaz Palabıyık‘ın ceza sahası dışından çektiği mükemmel şutla eşitliği sağladı:2-2

Halil Can Şeker (Kolin Maden)

Geçmiş olsun Halilcan Şeker! Oyuna girdikten kısa bir süre sonra sakatlanan Halil Can Şeker maçı tamamlayamadı.

Feyyaz Palabıyık’a Yapılan Penaltı Pozisyonu!

Kolin’e turu getiren gol penaltıdan geldi. Maçın hakemi Tahir Saraç, dakikalar 62’yi gösterdiğinde Devlet Hastanesi ceza sahası içerisinde Feyyaz Palabıyık’a yapılan faulde tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

Kemal Gezer’in Penaltı Golü!

Penaltı için topun başına geçen Kemal Gezer’in vuruşu, Kamil Karakum’um müdahalesine rağmen ağlara gitti ve Kolin Maden iki kez geriye düştüğü maçtan 3-2’lik galibiyetle ayrılarak çeyrek finale adını yazdırdı.

Çeyrek finale kalan Ticaret  Odası ve Kolin Maden takımlarına başarılar diliyor, oynadıkları ve aldıkları sonuçlarla turnuvaya renk katan Soma Belediye ve Devlet Hastanesi takımlarını da kutluyoruz..

Kemal Gezer-Feyyaz Palabıyık (Kolin Maden)

Maçın Oyuncuları Kemal ve Feyyaz

İki kez geriye düştükleri maçta Devlet Hastanesinin 3-2 mağlup eden Kolin Maden’de; iki süper orta saha oyuncusu Kemal Gezer ve Feyyaz Palabıyık oynadıkları başarılı futbollarını skor katkısıyla taçlandırarak maçın oyuncusu oldular.

Fatih Arslancan (Kolin Maden Antrenörü)

Fatih Arslancan:“Her iki takım için de telafisi olmayan önemli bir karşılaşmadan galip ayrıldığımız için mutluyuz”

3-2 kazanılan maçın ardından bir açıklama yapan Fatih Arslancan, “Öncelikle oyuna girer girmez talihsizce sakatlanan Halilcan Şeker kardeşime acil şifalar dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. En kısa sürede aramıza döneceğinden şüphemiz yok, büyük geçmiş olsun.

Oyun içine dönersek, galip gelen takımımı yürekten kutluyorum. Hafta başından beri takıma yüklenen tüm misyonu bütün oyuncularım eksiksiz şekilde yerine getirerek 3 puanı sonuna kadar hakketti. İlk yarıda 1-0 mağlup duruma düştükten sonra hemen reaksiyon göstererek beraberliği yakaladık. 2. yarıya başlar başlamaz yaptığımız değişikliklerle oyunun hep içinde kalmayı başardık. Geride mücadelemizden asla ödün vermedik, rakibimize organize atak şansı da vermedik. Yer yer sertleşen orta saha savaşı maç sonuna kadar hep bizim üstünlüğümüzle sonuçlandı ve hücumda da skoru bulunca 3 puan ve tur bizim oldu.

Alnımızın hakkıyla kazandığımız galibiyeti Halilcan Şeker kardeşimize armağan ediyoruz.” dedi

Devlet Hastanesi (Futbol Takımı)

Devlet Hastanesi

Devlet Hastanesi turnuva grup aşamasında; Nakliyeciler, Eli-1, Sağlık Spor ve Nitromak’ın olduğu C-grubu’nu 4 puanla (1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi) 3.sırada tamamlayarak eleme turu biletini cebine koydu. Melih Yavaş’ın antrenöre ettiği Devlet Hastanesi, eleme turunda karşılaştığı Kolin Maden’e 3-2 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Yeşil-beyazlılar oynadıkları 5 karşılaşmada rakip ağları 10 kez havalandırırken kalesinde de 11 gol gördü. Attıkları 10 golün üçünü Birol Alınaçık, ikisini Erdoğan Aldaş ve Fırat Özcan diğerlerini ise Kerim Arslan, Mahsuni Aydın, Olcay Taşkın kaydetti.

Kolin Maden Çeyrek finalde!

SAHA:Teiaş / Eğitim Tesisleri
HAKEM: Sertaç Erşahin
KOLİN MADEN:Naci-Coşkun-H.Mert-Mert-Necmettin-Feyyaz-Tolga-Kemal-Berkay
YEDEKLER: Sinan, İsmail, Kaşif, Alican, Savaş, Serhat, H.Can, Sercan, Okan, Emre, Gökhan
ANTRENÖR: Fatih Arslancan

DEVLET HASTANESİ:Kamil-Ayhan-Kerim-Emrah-Harun-Birol-Fırat-Adem-Erdoğan
YEDEKLER:Nurullah, Tamer, Olcay, A.Kanyon, A.Kazak, Emin, Sercan, Gökhan, Sait
ANTRENÖR: Melih Yavaş
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER:  dk.8′ 62′ pen. Kemal Gezer, dk.40 Feyyaz Palabıyık (Kolin Maden), dk.5 Birol Alınaçık, dk.18 Fırat Özcan  (Devlet Hastanesi)

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenecektir. Takipte kalınız!

KALAN ELEME MAÇI

📆 01.06.2024 Cumartesi
 17:00 İmbat-Polis Gücü (Fırat Konurce)
 18:30 Hidro Gen-Eli 1 (Cenk Güleryüz )

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN