Kupada 3. ve 4. Finalistlerde Belli Oldu

Kupada 3. ve 4. Finalistlerde Belli Oldu

Eleme maçlarında 3. ve 4. çeyrek finalistlerde bugün (perş) oynanan Maden İş-Genç Öğretmenler ve Mevlana Özel Eğitim-Eli-2 maçlarıyla belli oldu.

Filelerin on üç kez havalandığı karşılaşmalarda; Maden-İş ve Mevlana Özel  Eğitim Okulu rakiplerini mağlup ederek adlarını çeyrek finale yazdırdı.

Maden İş-Genç Öğretmenler

İlk maç B-grubu birincisi Maden-İş ile C-grubu dördüncüsü Genç Öğretmenler arasında oynandı. Maden-İş, ilk yarıyı Emre Kaya ve Sebahattin Günebakan’ın golleriyle 2-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda Emre Kaya (2), İbrahim Kaya ve İmran Gürsul ile üç gol daha bulan kırmızı-beyazlılar, rakibini 6-0 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi. Güçlü rakipleri karşısında ellerinden gelen mücadeleyi gösteren Genç Öğretmenler ise turnuvaya veda etti.

Emre Kaya Ayhan’ı Unutmadı!

Emre Kaya attığı 3 güzel golle kenar yönetimini sevindirirken, Soma Belediye maçında köprücük kemiği çatlayan Ayhan Arıcan’ın formasını göstererek takım arkadaşına destekte bulundu.

Maçtan Notlar…

5.dakikada gelişen Maden-İş atağında, Sebahattin’in pasını Emre Kaya yerden düzgün vuruşla ağlara gönderdi:1-0
22.dakikada Maden -İş adına kullanılan taç atışında, topu alan Sebahattin Günebakan döndü vurdu, top köşeden ağlara gitti: 2-0
30.dakikada Aytuğ Çelik’in sol çaprazdan vuruşu, üst direkten oyun alanına geri döndü.
34.dakikada Mustafa Şarlayan”ın topu, üst direkten döndü.

Geçmiş Olsun Mustafa Şarlayan!

42.dakikada Mustafa Şarlayan‘ın ikili mücadelede sonrasında dizi döndü, talihsiz oyuncu ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Buradan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

43.dakikada Emre Kaya sağ çaprazdan sert vurdu:3-0

45 dakikada Sebahattin Günebakan serbest vuruşta üst direkten döndü.

61.dakikada Maden-İş adına önemli işlerin altına imza atan Emre Kaya çaprazdan sert vurdu kendinin üçüncü takımının dördüncü golüne imza attı:4-0
65.dakikada İbrahim Kaya, ceza sahası çizgisi üzerinde düzgün ve sert vurdu: 5-0
66.dakikada İmran Gürsul orta saha çizgisinin bir metre önünden yaptığı mükemmel vuruşla maçın skorunu tayin etti:6-0

Cengiz Türk: ”Galibiyeti Ayhan ve Şarlo’ya armağan etmek istiyoruz”

Hiç kuşku yok ki Maden-İş takımının elde ettği başarıda takımın teknik patronu Cengiz Türk’ün büyük katkısı oldu. Başarılı teknik adam 6-0’lık Genç Öğretmenler galibiyetinin ardından bloğumuza;

”Maden-İş takımı olarak grubu lider tamamladık. Ve C grubunun 4.sü Genç Öğretmenler ile eşleştik. Hava sıcaklığının yüksek olduğu maçta iki takımda ellerinden gelen en iyi mücadeleyi sahaya yansıtmak istedi. Sonuç olarak sahadan mutlu ayrılan taraf oyuncularım oldu. Her iki takım oyuncularinı mücadelelerinden dolayı tebrik ederim. Nakif hocama sonraki seneler için başarılar dilerim. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Hepsi çok değerli insanlar. Takımım için çok önemli olan Ayhan kardeşimden sonra bugünde Mustafa Şarlayan kardeşimin sakatlığı bizleri çok üzdü. Ama her ne olursa olsun tüm oyuncularım oynayan, oyuna sonradan giren ellerinden gelenin fazlasını vermeye çalışıyor. Biz arkadaşlık ortamının olduğu çok güzel bir takımız. Galibiyeti Ayhan ve Şarlo’ya armağan etmek istiyoruz. Çeyrek finalde artık kuraları bekler olduk. Hakkımızda hayırlısı deyip yolumuza bakacağız”diye konuştu.



Nakif Dinç: ”Genç Öğretmenler bu sene bence güzel işler yaptı”

Genç Öğretmenlerin eleme maçı oynamasında katkısı olan takım antrenörü Nakif Dinç, maç sonu kısa bir açıklama yaptı. Dinç’in yaptığı açıklamada: ”Bu sezon Maden-İş takımını öncelikle tebrik etmek istiyorum. Haklı bir galibiyet aldılar. Bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Antrenörlüğünü yaptığım bir birinden değerli bireylerden oluşan Genç Öğretmenler bu sene bence güzel işler yaptı. Maçı hiç bir zaman çirkinkeştirmeden centilmence bir süreç geçirdik. Seneye inşallah bu takım daha iyi yerlere gelir diye düşünüyorum. Son olarak bu turnuvaya kimin emeği geçtiyse herkese teşekkür ediyorum. Tüm takımlara kalan maçlarda başarılar diliyorum”ifadeleri yer aldı.

Maden İş 6-0 Genç Öğretmenler

SAHA:Teiaş
HAKEM:Uğur Onur Boy
MADEN-İŞ:Mehmet-M.Şarlayan-Soner- Metin-Aytuğ-Sebahattin-Emre-Onur- Volkan
YEDEKLER:Bayram, İmran, İbrahim, Osman, M. Atala, Cengiz
ANTRENÖR:Cengiz Türk

GENÇ ÖĞRETMENLER:Ziya-Cihat-Özkan-M.Güler-Semih-Berkay-Armağan-İsmail-Salih
YEDEKLER:Anıl, Recep, Fevzi, Ayhan, Hidayet, F.Yıldız, Şahin, Hasan
ANTRENÖR:Nakif Dinç
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.5, 43 ve 61 Emre Kaya, dk.22 Sebahattin Günebakan, dk.65 İbrahim Kaya, dk.67 İmran Gürsul (Maden-İş)

Mevlana Özel Eğitim-Eli-2

Elemelerde dördüncü çeyrek finalist takımı belirleyecek maçta, D-grubu ikincisi Mevlana Özel Eğitim Okulu, A-grubu üçüncüsü Ege Linyitleri (Eli-2)’yi 5-2 mağlup etti.

İlk yarısını Okan Çolak’ın ayağından yediği golle 1-0 geride tamamlayan Ali Özbek idaresindeki Mevlana Özel Eğitim Okulu, müthiş bir ikinci yarı performansıyla Eli-2’yi Yusuf Karayegen (2), Gökhan Elmalı, Emrah Kalkan ve Tolga Öztürk’ün golleriyle 5-2 mağlup etti adını çeyrek finale yazdırdı. Bu sezon en efektif futbolunu oynayan Serhat Kutnal ve Eli-2 ağlarını iki kez sarsan ve gol sayısını 10’a çıkararak krallık koltuğuna oturan Yusuf Karayegen ön plana çıkan oyuncular oldu.

Maçtan Notlar…

25.dakikada Mevlana Özel Eğitim’den Yusuf Karayel vurdu, kaleci Adem’den dönen topu Emrah Kalkan vurdu, bu sefer defans çizgiden çıkardı.
30.dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Okan Çolak sol ayağı ile 20 metreden mükemmel vurdu:1-0
38.dakikada uzun pası takip eden Yusuf Karayel, kaleci Adem’in altından topu ağlara gönderdi:1-1
45.dakikada Emrah’ın kullandığı korneri arka direkte voleyle içeri çeviren Yusuf Karayel 6 pasta Gökhan Elmalı‘ya “alda at” dedi: 2-1
50.dakikada Emrah Kalkan 18 önünde nefis vurdu:3-1
54.dakikada Emrah Kalkan orta sahadan kaptığı topu, Yusuf Karayegen‘e verdi. Yusuf soldan 18’e gelip vurdu: 4-1
59 dakikada sağdan Gökhan Elmalı’nın ortasına Yusuf Karayegen kafayla indirdiği topu Tolga Öztürk ağlara gönderdi:5-1
66.dakikada Okan Çolak kendi çabaları ile getirdiği topu 18 dışından alt köşeye vurdu:5-2
Bu sonuçla Mevlânâ Özel Eğitim çeyrek finale adını yazdırırken, Eli-2 turnuvaya veda etti.



Ali Özbek: ”Amacımız gidebildiğimiz yere kadar gitmek”

Mevlana Özel Eğitim Okulu’nun başarılı menejer futbolcusu Ali Özbek, maç sonu yaptığı kısa açıklasında ”Öncelikli olarak centilmenlik içerisinde bir maç olduğu için her iki takımı da kutluyorum. İki takımda iyi mücadele etti. Takım olarak ise iyi mücadele ederek kazandığımız için tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum.Takım olarak amacımız seyir zevki yüksek maçlar çıkartarak gidebildiğimiz yere kadar gitmek.”dedi. Bu arada maç öncesi ”Cevdet hocam emekleriniz büyük buyrun tatlı alın” diyerek ikram etmesi bizi duygulandırdı. Teşekkür ederiz Ali hocam.

Mevlana Özel Eğitim 5-2 Eli-2

SAHA:Teiaş
HAKEM:Kerim uzun
MEVLANA ÖZEL EĞİTİM:Engin-Ali-Emrah-Erdoğan- Serhat-Gökhan-Ramazan-Erdinç-Yusuf
YEDEKLER:Olcay, Recep, Mesut, Cumhur, Tolga, Gökhan
ANTRENÖR:Ali Özbek

ELİ-2:Adem-Uğur-Murat-Bülent-İsmail- Erhan-Okan-Faruk-Özgür
YEDEKLER:Çetin, Azmi, O. Şener, O.Çine, M.Özdilli, Teoman, Arkın, Mehmet, Halim, İsmail
ANTRENÖR:Çetin İlgör
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:dk.38 ve 54 Yusf Karayegen, dk. 45 Gökhan Elmalı, dk. 50 Emrah Kalkan, dk.59 Tolga Öztürk (Mevlana Özel Eğitim), dk.30 ve 66 Okan Çolak (Eli-2)

NOT:Karşılaşmalara ait  Resimleri görmek için buraya tıklayınız! Tüm turnuva yazıları için şuraya tıklayınız!.

KALAN ELEME MAÇLARI:

09.06.2023 17:00 İmbat Maden-Soma Belediyesi
09.06.2023 18:30 Eli-1 Emniyet

10.06.2023 17:00 Ticaret Odası Kolin
10.06.2023 18:30 Devlet Hastanesi-Huzurevi

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN