Kupa Şampiyonu İmbat Maden Oldu

Kupa Şampiyonu İmbat Maden Oldu

10 Mayıs’ta 23 takımın katılımıyla başlayan ve yaklaşık 50 gün süren 28.Soma Kaymakamlık Bahar Kupası ”Hasan Namlı” Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında heyecan Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan final maçıyla sona erdi.

ŞAMPİYON ”İMBAT MADEN” OLDU.

Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan ve yaklaşık 1000 kişiye yakın taraftarın seyrettiği final maçında İmbat Egespor’u normal süresi 1-1 biten maçın uzatma bölümlerinde bulduğu gollerle 3-2 mağlup eden İmbat Maden, ”28.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva” şampiyonu oldu..

ÇAĞLAR UYARCAN

FİNAL MAÇINI İ.ÇAĞLAR UYARCAN YÖNETTİ.

Turnuvanın final maçını Fifa Kokartlı hakem İ.Çağlar Uyarcan yönetti. Uyarcan’ın yardımcılıklarını Kerem Tovka, Doğukan Nasırlı yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Ali Tuncer, Saha komiseri de Tevfik Elmas oldu.

soma futbol turnuvası

Kalabalık seyirci topluluğu altında oynanan maçta İmbat Madencilik, 13.dakikada Erhan Güleç’in müthiş golüyle devreyi 1-0 geride tamamladı. İkinci yarıda Emre Ocak’ın ayağından bulduğu golle maçı uzatmaya taşıyan Yusuf İpek idaresindeki İmbat Maden, uzatma bölümlerinde Deniz Kaya’nın golüne Emre Ocak ve Eser Kasal’la cevap verdi ve Çağlar Uyarcan’ın bitiş düdüğüyle beraber 28.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva Şampiyonluğunu ilan etti.



İMBAT MADEN 3-2 İMBAT EGESPOR

İMBAT MADEN 3-2 İMBAT EGESPOR

SAHA:Teiaş
HAKEMLER:Çağlar Uyarcan-Kerem Tovka-Doğukan Nasırlı (4.hakem Ali Tuncer)
İMBAT MADEN:Erol-İlker-Can-Ercan-Tolga-Erdem-Emre-Murat-Mutlu
YEDEKLER:Bayram, Gökay, Eser, Yücel, Gökay, Yusuf, Özgür
TEKNİK SORUMLU:Yusuf İpek

İMBAT EGE: Arslan-Mustafa-Emin-Kağan-E.Durdu-Deniz-E.Güleç-Özkan-Cura
YEDEKLER:İbrahim, Onur, Çağlar, Muzaffer, Tuna, Osman
TEKNİK SORUMLU:Caner Şen
GOLLER: Emre Ocak (2), Eser Kasal (İmbat Maden), Erhan Güleç, Deniz Kaya (İmbat Ege)

3-4’LÜK MAÇI OYNANAMADI

Ticaret Odasını ile ELİ (1) arasında oynanması gereken 3-4’lük maçı oynanamadı. Gerekçe olarak Ticaret Odası takımında yarı finalde İmbat Maden ile oynanan maçta ceza alan oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle, sahaya çıkacak oyuncu azlığına bağlandı.

KUPA, MADALYA VE PLAKET TAKDİMİ

23 takım arasında ilk dörde giren takımlara, centilmen takıma , gol kralına, en iyi kaleci ve en değerli oyuncu ödülü için plaket, madalya ve kupa takdimi; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından yapıldı.

İ ÇAĞLAR UYARCAN

UYARCAN’A PLAKET

Final maçını yöneten Fifa Kokartlı hakemimiz İbrahim  Çağlar Uyarcan‘a plaketini Soma Kaymakamı Fatih Akkaya verdi. Kendilerini tebrik ediyoruz.

1.İMBAT MADENCİLİK

1.İMBAT MADENCİLİK

28.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva Şampiyonuna İmbat Madencilik oldu. Şampiyon İmbat Madencilik’e kupasını, Soma Kaymakamı Fatih Akkaya verdi. Kendilerini kutluyoruz..



2.İMBAT EGESPOR

2.İMBAT EGESPOR

Erhan Güleç’in müthiş golüyle öne geçmesine rağmen rakibine 3-2 mağlup olan ve turnuvayı ikinci sırada tamamlayan İmbat Egespor‘a ikincilik kupasını, Soma Belediye Başkan Yardımcısı Sabır Tuna verdi. Kendilerini kutluyoruz..

3.E.L.i (1)

3.E.L.i (1)

Turnuvayı üçüncü sırada tamamlayan Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) temsil eden E.L.İ (1)‘e üçüncülük kupasını; Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert verdi. Kendilerini kutluyoruz..

SOMA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ UMUT ER

4.TİCARET ODASI

3-4’lük maçına cezalı oyuncularının çokluğundan dolayı çıkamayan Ticaret Odası, turnuvayı dördüncü sırada tamamladı. Ticaret Odası takım sorumlusu Emrah Demirdaş’a  4.lük kupasını; İlçe Emniyet Müdürü Umut Er verdi. Kendilerini kutluyoruz.

EN DEĞERLİ OYUNCU

EN DEĞERLİ OYUNCU

Takımına sağladığı pozitif katkının yanında, attığı ve attırdığı gollerle ön plana çıkan, turnuvanın ”en değerli oyuncusu” ünvanını alan Ticaret Odası takımından İsmail Kavruk‘a plaketini; Teiaş  Eğitim Tesisleri Müdür Yardımcısı Arzu Hülya Davutlu verdi. Kendisini kutluyoruz..

GOL KRALI

GOL KRALI

Takımı dördüncü, kendisi gol kralı… Bu isim Ticaret Odası’nın başarılı forveti Alper Özgün.  Alper Özgün’e gol krallığı kupasını; SGK İlçe Müdürü Cemal Bülbül verdi. Kendisini kutluyoruz..

CHP İLÇE BAŞKANI LEVENT ELBİNSOY

EN DEĞERLİ KALECİ

Takımının final oynamasında büyük katkısı olan İmbat Egespor takımından Aslan Aydoğdu, turnuvanın en değerli kalecisi seçildi. Aslan Aydoğdu’na ”en değerli kaleci” ödülünü CHP Soma İlçe Başkanı Levent Elbinsoy verdi. Kendisini kutluyoruz..

HAYDAR GÜLLÜ

CENTİLMEN TAKIM

Turnuvanın en centilmen takımı, mağlup olmalarına rağmen oyunu çirkinleştirmen ve yaptıkları işten zevk alan SGK-GİB takımına verildi. SGK takımına kupayı: Soma Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Haydar Güllü verdi. Kendilerini kutluyoruz.

HAKEM HOCALARIMIZ

HAKEM HOCALARIMIZ

Turnuva başından beri Manisa’nın değerli hakemlerini şampiyonamıza yönlendiren Manisa Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği,  İl Hakem Kurulu Üyesi Aykut Demirhan‘a katkılarından dolayı plaketi; Soma Kaymakamı Fatih Akkaya verdi. Teşekkür ediyoruz..

KATKILARINDAN DOLAYI

SOMA BELEDİYESİ

Turnuvaya katkı sağlayan Soma Belediye Başkan Yardımcısı Sabır Tuna‘ya plaketini Soma Kaymakamı Fatih Akkaya verdi. Teşekkür ediyoruz.. verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

MEDİGÜN HASTANESİ

MADEN-İŞ EGE BÖLGE ŞUBE BAŞKANI

Turnuvaya katkı sağlayan Türkiye Maden İşcileri Sendikası Ege Bölgesi Şube  Başkanı Cumhur Yılmaz‘a teşekkür plaketini Soma Kaymakamı Fatih Akkaya verdi. Teşekkür ediyoruz..

Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü

SOMA BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ

Turnuvanın yürümesi adına katkıları büyük olan Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü‘ne plaketi Soma Kaymakamı Fatih Akkaya verdi. Teşekkür ediyoruz..

Arzu Hülya Davutlu

TEİAŞ EĞİTİM TESİSLERİ

Turnuvanın yürümesi adına bizlere kapılarını sonuna kadar açan Teiaş  Eğitim Tesisleri Müdür Yardımcısı Arzu Hülya Davutlu’ya plaketi Soma Kaymakamı Fatih Akkaya verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz..

İLÇE SAĞLIK

Turnuvanın yürümesi adına katkıları büyük olan İlçe Sağlık Müdürlüğü adına Sabriye Çalık‘a plaketi Soma Kaymakamı Fatih Akkaya verdi. Teşekkür ediyoruz..

SEDAT ALTAY

SEDAT ALTAY

Turnuvanın yürümesi adına katkıları büyük olan Altay Köfte’nin sahibi Sedat Altay‘a plaketi Soma Kaymakamı Fatih Akkaya verdi. Teşekkür ediyoruz..

KLASİK VEDAMIZ!

Öncelikle 28.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında şampiyon olan İmbat Madenciliği, turnuvayı 2.sırada tamamlayan İmbat Egespor’u, 3.olan E.L.İ (1)’i, dördüncü Ticaret Odasını ve ”Turnuva Enleri”ne giren takım ve oyuncuları kutluyorum

Her turnuvada olduğu gibi bu turnuvada da bir tane şampiyon olacaktı. Oda finalde Egespor’a kaybetmeyen İmbat Madencilik  bu anlamlı kupayı 5.kez müzesine götürmenin onurunu ve gururunu yaşadı. Tekrardan kendilerini kutluyorum.

Ayrıca; turnuvaya iştirak eden tüm kurum ve kuruluşların yanı sıra emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

BİR TEŞEKKÜR DE..

Turnuva boyunca somadaspor com sitemize sağladıkları katkılarından dolayı; Doğan Gülşen‘e, Mahallenin Delisi Laz İbo‘ya reklam vererek katkı sağlayan İnci Ticaret ve Kaynak Halı Yıkama‘ya teşekkür ediyorum.

Kalın sağlıcakla…Cevdet yıldırım

# Karşılaşmaya ait fotolar Soma’da Spor adlı facebook sayfamıza yüklenmiştir.

# Tüm turnuva yazıları okumak için şuraya tıklayınız!.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN