Kupa Finalini Fifa Kokartlı Hakem Yönetecek

Kupa Finalini Fifa Kokartlı Hakem Yönetecek

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva Finalini Fifa Kokartlı hakem İbrahim Çağlar Uyarcan yönetecek.

Hollanda ile Polonya takımları arasında 11 Haziran Cumartesi günü oynanan maçta Halil Umut Meler’in yardımcılığını yapan Fifa Kokartlı hakemimiz İbrahim  Çağlar Uyarcan, 30 Haziran Perşembe günü İmbat Maden ile İmbat Egespor arasında oynanacak olan 28.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva finalinde düdük çalacak.

Soma Kaymakamlık Futbol turnuvamızda da bir çok maçlara çıkan ve başarılı yönetim gösteren İbrahim Çağlar Uyarcan, en son 2017 Yılında Soma’da gerçekleşen ve İmbat A.Ş-Soma Kömürleri arasında oynanan 24.Kaymakamlık Futbol Turnuva finalini yönetmişti. (Detaylara şuradan bakabilirsiniz)

3-4’LÜK MAÇI TUNCER’İN

Saat 16:30’da Ticaret Odası ile E.L.i (1) arasında oynanacak olan 3-4’lük maçını ise klasman hakemlerimizden Ali Tuncer yönetecek. Ali Tuncer, turnuvanın ikinci gününde Yeni Anadolu Madenciliğin Nakliyecileri 2-1 mağlup ettiği maçı yönetmişti.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Süleyman ERTAN

    İmbat Maden & İmbat Egespor’a başarılar.

YORUM YAZIN