Krosta, Manisa 2. ve 3.Sü Soma’dan

Krosta, Manisa 2. ve 3.Sü Soma’dan

Manisa’da 2019-2020 Okul Sporları Sezonu, Gençler Kız ve Erkek Kros İl Birinciliğinde Soma bir 2’lik birde 3’lük çıkardı.

Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları faaliyet programında yer alan, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Kros İl Birinciliği yarışmalarında İlçemizi temsil eden Genç Kızlar kategorisinde Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Manisa 2.si, Genç Erkekler kategorisinde ise Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Manisa 3.sü oldular..

Dereceye giren öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN