Kolin, Zorlu Gruptan Çıkmanın Hesaplarını Yapıyor

Kolin, Zorlu Gruptan Çıkmanın Hesaplarını Yapıyor

2020 yılında 27’ncisi düzenlenen turnuvaya büyük bir hevesle katılan Kolin Maden, turnuvanın 2.haftasında Virüs nedeniyle futbol maçları ertelenmiş, hevesleri yarım kalmıştı.

UĞUR GEREN

İki yıl kadar süren Covit dolayısıyla turnuva özlemini öteleyen Kolin Maden,  4 Mayıs Perşembe günü başlayacak turnuvaya sağlam girebilmek için hazırlıklarını yılların bilgi-birikimine sahip deneyimli spor adamı Uğur Geren nezaretinde sürdürüyor.

somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA

İlk Sınavını Nakliyeciler’e Karşı Verecekler

İmbat Madencilik, Esnaf Odası, Nakliyeciler ve ELİ-2 gibi zorlu rakipler arasından bir üst tura kalabilme mücadelesi verecek olan Kolin Maden, ilk sınavını 10 Mayıs Çarşamba günü saat 17:00’da Nakliyeciler Kooperatifine karşı Teiaş Eğitim Sahasında verecek.

FATİH ARSLANCAN

Arslancan, ”Hedefimiz mütevazi kadromuz ile gruptan çıkmak olacaktır.”

Takım sorumlusu ve aynı zamanda kalecisi Fatih Arslancan, iki yıl aradan sonra katılacakları turnuvada zorlu gruba düştüklerini ama herşeye rağmen bir üst tura adlarını yazdıracaklarını söyledi. Arslancan, ”Kolin Maden takımı olarak öncelikli amacımız centilmenlik sonrasında mütevazi kadromuz ile gruptan çıkmak olacaktır. Tüm takımlara başarılı, kazasız-belasız sakatlıklardan uzak hayırlı turnuva maçları diliyoruz.’‘dedi.

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN