Kolin FK İddialı Hazırlanıyor: Hedef  Finaller

Kolin FK İddialı Hazırlanıyor: Hedef  Finaller

2024 Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası öncesi hazırlıklarını sürdüren Kolin FK, sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Halim Kaynak

Geçen sezon gruptan tur atlayarak eleme turuna kalma başarısı gösteren Kolin FK, takım sorumlusu Fatih Arslancan idaresinde yeni sezon hazırlıkları başladı. Fatih Arslancan kaliteli oyuncularla iddialı bir kadro kurduklarını ve düzenli antrenmanlar yaptıklarını belirterek, yapılacak olan hazırlık maçlarıyla turnuvaya hazır hale geleceklerini belirtti.

FATİH ARSLANCAN
Fatih Arslancan Kolin FK Takım Sorumlusu

Kolin FK olarak Soma’lı futbolseverlere yeni sezonda iyi futbol oynayan, keyif veren bir takım izletmek.

Arslancan; “Geçen sezonda kısıtlı kadromuzun yanında yaşanılan Kaşif Yavaş , Okan Tunç ve Naci Kurban’ın talihsiz sakatlıklarından dolayı yalnızca bir tur geçebildik. Bu anlamda sakatlık ve yaşanılacak olumsuzlukları göz önünde bulundurarak kadro derinliğimizi geniş tutup bünyemize kaliteli oyuncular dahil ettik. Amacımız Kolin FK olarak Soma’lı futbolseverlere yeni sezonda iyi futbol oynayan, keyif veren bir takım izletmek. Şimdiden turnuvaya katılacak tüm takımlara başarılar diliyoruz’’dedi.

Kolin FK’nın mevcut kadrosuna dahil ettiği yeni oyuncular şöyle:

Soma Linyitspor’dan Feyyaz Palabıyık
Somaspor’dan Hasan Mert Pandur
Huzurevi ve Soma Master formasını giyen Tolga Yaman
Ticaret Odasından Furkan Arslancan
Somaspor-Akhisarspor ve Demirexport forması giyen Kemal Gezer
İsmi gizli tutulan iki çok önemli isim ?
Kolin bünyesinden yetişen futbolcular Ali Cem Acar, Necmettin Bilgin, Savaş Çoban

İnci Ticaret

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN