Kızlarımızdan Müthiş Başlangıç.

Kızlarımızdan Müthiş Başlangıç.

Zafer Sporlu kızlarımız Çeyrek final maçında, Ankara Gölbaşı Belediyespor karşısında iki defa geri düşmelerine rağmen karşılaşmadan 5-3 galip gelmesini bildiler.

Maça iyi başlayan kızlarımız gole yakın bir oyun  oynarken ummadık bir gol ile geri düştüler.

Hemen ardından Berfin’nin golü ile beraberliği sağladılar.

İlk devrenin sonunda bir gol daha yiyen kızlarımız devre arasına 2-1 mağlûp girdiler.

İkinci devrenin hemen başında ceza sahası içerisinde Selenay’ın düşürülmesi ile penaltı kazanan takımımız Selis’in ayağından beraberliği sağladı.

Bundan sonra rakibin oyundan düşmesi ile  baştan sona üstün bir oyun sergileyen takımımız Seda’nın 2 gölü ile 4-2 öne geçti uzatma dakikalarında rakibin skoru 4-3 yapmasının hemen ardında santrası olmayan Canan’’nın golü ile rakibini 5-3 yenerek Cumartesi günü yarı finalde Denizli Horozkent takımı ile eşleşti.

Maç sonu kızlarımızın galibiyet sevinci görülmeye değerdi.

Bu galibiyet ile 2’nci Lige bir adım daha yaklaşan kızlarımızı kutluyoruz.

Maçın zor geçtiğini söyleyen Hakan Hoca “ Kızlarımız canla başla mücadele etti. Zor bir maç oldu, bir sonraki maç için sakat ve kart gören oyuncumuzun olmaması iyi oldu. Cumartesi günü Horozkent takımı ile çok önemli bir maç oynayacağız rakibimizin gücünü biliyoruz ona göre oynayacağız.” dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN