Kırmızı Kart Gördü, Arkadaşlarını Sırtında Taşıdı!

Kırmızı Kart Gördü, Arkadaşlarını Sırtında Taşıdı!

Sahasında Selçiklispor’u Boran Yüksel’in 7.dakikada attığı penaltı golüyle 1-0 mağlup eden Turgutalpspor’da, kırmızı kart gören Bekir Şahan konuşuluyor.

Turgutalpspor’da kırmızı kart denilince akla gelen ilk isimlerden bir tanesi olan Bekir Şahan, orta sahada sergilediği başarılı performansını maalesef ‘’öfke kontrolü’’nde sergileyemiyor.


Hayati önem taşıyan Selçiklispor maçının 43.dakikasında ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalan Bekir, takımının 47 dakika sahada 10 kişi oynamasına sebebiyet verdi. Oynadığı zaman Pomaklara çok şey katan usta sol ayak, öfke kontrolünü sağlayabilse, hem kendinin hemde arkadaşlarının işini bir hayli kolaylaştıracak.

Cezası Sırtta Taşıma Oldu!

Bekir Şahan, atılmasıyla sahada aslanlar gibi on kişi mücadele eden takım arkadaşlarını maç sonu sırtına alarak taşıması, onun pişmanlığının en büyük göstergesi oldu.

Maçın geniş detayı için 👉 buraya, 📸 Fotoları için 👉 şuraya tıklayınız!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN