Kırkağaç Derbisinde Acar mı, Altay mı Gülecek?

Kırkağaç Derbisinde Acar mı, Altay mı Gülecek?

Manisa Süper Amatör Ligi A Grubunda ilk 7 haftayı yenilgisiz olarak kapatan Kırkağaç Altayspor ile Kırkağaç Acar İdmanyurdu karşı karşıya gelecek. Kırkağaç Şair Eşrefpaşa Stadı’nda oynanacak olan zorlu karşılaşma 30 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’da başlayacak.

Zorlu Kırkağaç Derbisinde Acar mı, Altay mı Gülecek?

Bu sezon gösterdikleri performansla dikkatleri üzerine çeken ve ligin yenilgisiz iki takımı Kırkağaç Altayspor ve Kırkağaç Acar İdmanyurdu ligin en zor maçlarından birini oynayacaklar. Hücum ağırlıklı oyunu düşünen iki Kırkağaç ekibinde hedef sahadan üç puanla ayrılarak yollarına emin adımlarla ilerlemek.. İşte bizlerin olduğu kadar spor kamuoyunun da merakla beklediği ”Kırkağaç Derbisinde Acar mı, Altay mı Gülecek?” sorusunun cevabı zorlu doksan dakikanın sonunda netlik kazanacak.

Kırkağaç Derbisinde Puanlar Eşit

7.Hafta sonunda 19 puanla zirveyi paylaşan iki ekipte Altayspor, 35 golle en çok gol atan, 1 golle de en az gol yiyen takım konumunda. Acar idmanyurdu ise attığı 25 gole karşılık ağlarında 4 gol gördü. Zorlu maç öncesinde artı 34 averaja sahip olan Sedat Altay’ın takımı lider, artı 21 averaja sahip Acar İdmanyurdu ise ikinci sırada yer aldı.

haftanın maçları

8.Hafta Maçları

  • Kayalıoğlu-Bakır GB
  • Karaelmasspor-Koldere FK
  • Mecidiye Tarım-Gördes Bld
  • Halitpaşa Bld- Saruhanlı Bld
  • Kırkağaç Acar- Kırkağaç Altayspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN