Kırkağaç Altayspor, Güven Tazeledi:4-1

Kırkağaç Altayspor, Güven Tazeledi:4-1

Dün (pazar) saat 15.30’da Kırkağaç Şair Eşref Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kırkağaç Altay Takımı rakibi Saruhanlı Bld.Spor’u rahat geçerek güven tazeledi.

Şeref öksüm

Takımlar; H.Furkan Acar, Sertaç Erşahin, Yusuf Akkaya hakem üçlüsünün görev yaptığı karşılaşmaya şu onbirlerle çıktı: Kırkağaç Altayspor: Mustafa-Hakan-Muhammet-Öncel-Hamza-Muhammet Can- Okan-Özgür- Kerim-Ümit-Erdal   

Saruhanlı Bld.Spor: Mehmet-Rüştü-Muhammet Emin-Görkem-Hasan Mert-Emre-Baran-Serhat-Yiğitcan-Bedirhan-Erol Can

Gol perdesini Özgür Arslan açtı

Maça hızlı başlayan ve oyunda hakimiyeti kuran takım ev sahibi Kırkağaç Altay Spor oldu.
Galibiyet için sık sık kaleyi yoklayan Kırkağaç Altay takımı, kanatlardan ve orta sahadan hızlı çıkarak rakibini bunaltarak adeta “gol geliyorum” dedi ve maçın 16.dakikasında Özgür Arslan sağ taraftan kale ceza sahasına doğru gelen topu iyi kontrol ederek Saruhanlı Bld.Spor ağlarına göndererek durumu 1-0 yaptı.

Özgür Arslan Kırkağaç Altayspor

Özgür, kendinin ve takımının 2.golünü kaydetti.

Saruhanlı Bld. gol yollarında ne yazık ki etkili olamadı ve kaleci Mustafa’ya çok iş düşmedi.
Oyun düzeninden ve disiplininden kopmayan Kırkağaç Altay takımı 5 dakika geçmeden maçın yıldızı Özgür’ün ayağından ikinci golü bularak oyunu antrenman havasına çevirdi ve oyunun temposu hiç düşmedi:2-0

Kırkağaç Altay’ın ataklarına karşılık veremeyen Saruhanlı Belediyespor ilk yarıyı 2-0 mağlup kapattı.

Saruhanlı FK’dan Hakemlere Tepki!

Saruhanlı Bld Spor penaltı kaçırdı!

İkinci yarı başlarken maçın 52. dakikasında yeşil-beyazlı takım Saruhanlı bir penaltı atışı  kazandı, topun başına geçen 20 Numaralı Emre Yılmaz topu kale direğinin üstünden auta gönderdi.

Mutlu Çamlıyer’in takımı Hasan’ın golüyle umutlandı.

Üzerindeki baskıyı atarak penaltının verdiği  üzüntüye telafi etmek için biraz canlanan Saruhanlı spor nihayet 75.dakikada Serhat’ın yaptığı asisti iyi takip eden  7 numaralı oyuncu oyuna sonradan giren Hasan, Kırkağaç Altay fillerini havalandırarak durumu 2-1 yaptı.

Umutları Erdal söndürdü!

Saruhanlı sporun aklı kaçırdığı penaltıyı atmış olsaydık beraberliği yakalamıştık havasına girince Altay takımı hızını arttırdı ve 9 Numaralı Erdal Alıcı durumu 3-1 yaptı.

Son sözü Bayram söyledi.

Maçın 84.dakikasında sahneye çıkan 20 numaralı Bayram Gül durumu 4-1 yaparak gol perdesini kapattı.
Maçta daha atak oynayan ve daha disiplinli, top hakimiyeti yüksek olan taraf Kırkağaç Altay 3 puanın sahibi oldu. Bu puanla 28 puana ulaşan Kırkağaç Altay takımı, Kırkağaç Acar İdman yurdu’nun 3 puan gerisinde 2 nci sırada yer aldı.

H.Furkan Acar, Sertaç Erşahin, Yusuf Akkaya hakem üçlüsü

Hakem hocalarımızı tebrik ediyorum

Hakem triosu zor gibi görünen bir maçı sakin ve serinkanlı bir şekilde  kolaya çevirdiler. Mümkün oldukça topu oyunda tutmaya çalıştılar. Süper amatör kümede maç yönetmek  kolay gibi görünse de hakikaten  daha zordur. Süper amatör ligi deney ligi değildir. Bu takımlarımız kısıtlı bütçelerle yola çıkarlar ve canları yandıklarında  daha çok isyan ederler, daha hırçın olurlar ve maç yönetimi daha çok zorlaşır. Burada her zaman için iyi niyetle top oynamak için sahaya çıkan ve sakin kalan taraf kazanır. Kırkağaç Altay sporu aldığı 3 puandan dolayı, hakemlerimizi de göstermiş olduğu hoşgörülü, kurallara uygun maç yönetiminden dolayı tebrik ediyorum. Şeref Öksüm

12.Hafta Toplu Sonuçlar


Bakır GB 1-3 Gördes Bld
Kırkağaç Altay 4-1 Saruhanlı Bld
Kayalıoğluspor 6-3 Halitpaşa Bld
Koldere 0-1 Kırkağaç Acar İdman
Karaelmasspor 0-0 Mecidiye Tarım

13.Hafta Maçları

Gördes Bld-Koldere
Saruhanlı Bld-Bakır GB
Halitpaşa Bld-Kırkağaç Altay
Mecidiye Tarım-Kayalıoğluspor
Kırkağaç Acar İdman-Karaelmasspor

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

İnci Ticaret

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN