Kırkağaç Altayspor 2-4 Karaelmasspor

Kırkağaç Altayspor 2-4 Karaelmasspor

Soma 301 Karaelmasspor, deplasmanda karşılaştığı ligin namağlup tek takımı Kırkağaç Altayspor‘u 4-2 mağlup etti.

Manisa Süper Amatör Lig’in 9. haftasında Soma 301 Karaelmasspor, deplasmanda gurubun namağlup lideri Kırkağaç Altayspor’a konuk oldu.

Kırkağaç Karakurt Sahasında oynanan karşılaşmada rakibini 4-2 mağlup eden Karaelmasspor, bu sezon resmi maçlardaki galibiyet serisini 5’e çıkardı. Karaelmasspor’u Altayspor önünde zafere taşıyan golleri İsmail Poyraz, Furkan Korkmaz, Emre Ocak ve Barış Şen kaydetti. Kırkağaç Altayspor’un golleri ise Özgür Aslan ve Ümit Yılmaz attı.

Notlar…

Bugün saat 14.00 de Kırkağaç Karakurt spor tesislerinde oynanan maçı Soma Karaelmasspor zorlanmadan kazandı. Maçın hakemlerine genelde her iki takım futbolcuları da aşırı derece itiraz ederek tepki gösterdiler. Maça başlamadan önce Kırkağaç Altay Lider durumunda puanı 22 Soma Karaelmas sporun puanı 15 idi. Bu maçlardan sonra Karaelmas puanını 18’e çıkardı, Kırkağaç Acar İdman puanını 22’ye çıkardı, ancak averajla Kırkağaç Altay yine liderliğini sürdürmüş oldu. 3 sırada Saruhanlı 20 puanda Karaelmas 4 sırada bulunuyor.

Müsabaka öncesi her iki takım başkanı Sedat Altay ve Yılmaz Analı birbirlerine başarı dileklerini ilettiler.
Maça hızlı başlayan Soma 301 Karaelmas spor nerede ise maça hakim durumda hiç kapanmadan kontratak bir futbol ortaya koydu.

Maçta Somadan bir çok seyircide takımlarını yalnız bırakmadılar. Bugün Soma 301 Karaelmas spora baktığımız zaman oynadığı futbolla, puan durumu hiç birbirine bağlantılı değil gibi gözüküyordu.

Maçın 17.dakikasında Barış Şen’in sağ çizgiye kadar getirip ”alda at” dercesine pozisyonu büyük bir ustalıkla İsmail Poyraz‘a aktardı ve İsmail enfes bir vuruş ile topu filelere göndererek durumu: 0-1 yaptı.

Bu golden iki dakika sonra günün başarılı isimlerinden Furkan Korkmaz defansın ortasından iyi çıkarak İsmail Poyraz’ı güzel gördü, ancak topu az farkla dışarıya gönderdi.

İyice baskısını arttıran Soma 301 Karaelmasspor, Furkan Korkmaz’ın orta sahadan sürdüğü topu Emre Ocak‘a aktardı, Emre bu pozisyonu affetmedi ve topu Kırkağaç Altay filelerine göndererek durumu 0-2 yaptı.

İlk yarıda hakem 4 dakika uzatma gösterdi ve başka gol olmayınca ilk yarı 0-2 sarı-siyahlı ekibin üstünlüğü ile sona ermiş oldu.

İkinci yarı gol yağmuru başladı.

Maçın 55.dakikasında bu sefer sahneye Altayspor takımında ortaya çıkan Özgür Aslan serbest vuruştan ceza sahasının beş metre dışından sert bir şekilde vurarak durumu 1-2 yaptı. Bu golden sonra oyun hakimiyetine sahip olmaya çalışan Kırkağaç Altay nihayet aradığı 2 golü Özgür Aslan’ın asistinde Ümit Yılmaz‘la bularak durumu 2-2’ye getirdi.

58.dakikada oyun hakimiyetini ve top üstünlüğünü eline geçiren Karaelmasspor, İsmail Poyraz’ın çıkardığı topu Furkan Korkmaz çok güzel plase bir vuruşla durumu 2-3 yapan golü Kırkağaç Altay filelerine gönderdi. Bu golden sonra sahada kısa süreli bir elektriklenme oldu, hakem her iki takım futbolcularını sakinleştirmede zorlandı.

Hakem Fırat Konurce karşılaşmaya 7 dakika uzatma verdi. 90+6’da ceza sahası içerisinde Barış Şen düşürülünce hakem direk penaltı noktasını gösterdi ve topun başına geçen Barış Şen, topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere göndererek durumu 4-2 yaptı. Bu golden sonra hakem maçı bitirmiş oldu.

Maçın geneline baktığımız zaman Kırkağaç Altay kolay gibi geçeceğini düşündüğü maçda istediği 3 puanı alamadı. Daha önce seyrettiğim Kırkağaç Altay takımı bende hayal kırıklığı yaşattı. Soma 301 Karaelmasspor takımında tüm futbolcular görevlerini en iyi şekilde yaptılar. Sahada Kubilay’dan, Furkan Korkmaz’a, Barış Şen’den Emre Ocak’a, Ismail Poyraz’dan 6 Numaralı Yiğitcan Kesgin’e, Emirhan Analı ve Yusuf Can’a kadar hepsi takdiri hakettiler. Sevgiyle kalın Şeref Öksüm

Sitede yayımlanan Köşe Yazıları ve Yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir. somadaspor.com yazıların sorumluluğunu almaz.

9.Hafta Toplu Sonuçlar

Koldere 3-1 Kayalıoğlu
Bakır GB 1-1 Halitpaşa Bld
Saruhanlı Bld 6-0 Mecidiye Tarım
Kırkağaç Altay 2-4 Karaelmasspor
Gördes Bld 0-1 Kırkağaç Acar İdman

10.Hafta Maçları

Karaelmasspor-Kayalıoğlu
Bakır GB-Mecidiye Tarım
Kırkağaç Altay-Gördes Bld
Koldere-Halitpaşa Bld
Saruhanlı Bld-Kırkağaç Acar İdman

Bizi aşağıdaki 👇 Sosyal Medya adreslerimizden de takip edebilirsiniz!

Şeref Öksüm

YORUM YAZIN