Kırkağaç Acar İdman İşi Sıkı Tutuyor..

Kırkağaç Acar İdman İşi Sıkı Tutuyor..

Manisa Süper Amatör Küme ekiplerinden Kırkağaç Acar İdman, 21 Ekim’de Manisa deplasmanında Yunus Emre Belediyespor maçıyla başlayacak 2018-2019 futbol sezonu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor..

HABER:SOMADASPOR.COM

HEDEF ŞAMPİYONLUK
Yeni sezonda kadrosuna kattığı flaş transferlerle hedefini şampiyonluk olarak belirleyen siyah-beyazlılar, antrenörler İsmail Şarlayan ve Erkan Gelir nezaretinde 21 kişilik futbolcu kadrosuyla güç depoluyor..

EMRE, MERT, KUBİLAY VE İSMAİL ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİK..
Siyah-beyazlıların kadrosuna kattığı Bölgesel Amatör Lig tecrübesi olan Soma’lı oyuncuları; Emre Ocak, Mert Yeşilçayır, Kubilay Azğın ve İsmail Poyraz ‘’Acar İdman’a şampiyonluk yaşamak için geldik’’ mesajını verdiler..




MURAT VE ESER AYRILDI
Daha önce Acar İdman ile prensipte anlaşan Murat Aksoy ve Eser Kasal; Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında oynayabilmek için çalıştıkları şirket takımını tercih ederek takımdan ayrıldılar..

İDRİS VE MUTLU’DA SİYAH-BEYAZ’A YAKIN
Diğer yandan: Emre Ocak, Mert Yeşilçayır, Kubilay Azğın ve İsmail Poyraz ile birlikte; Bölgesel Amatör Lig tecrübeleri bulunan kaleci İdris Tur ve forvet Mutlu Günaydın’da Acar İdman’a transferleri an meselesi…

KAMP VE 3 MAÇ HAZIRLIK MAÇI
Acar İdman, 16 Eylül Pazar günü Balıkesir Süper Amatör Takımlarından Savaştepe Belediyespor ile Kırkağaç’ta hazırlık maçı oynayacak. Siyah-Beyazlı ekip, Savaştepe Belediyespor maçından sonra Kırkağaç Otel’de 10 gün sürecek kampa girecek. On günlük kamp süresinde 19 Eylül Çarşamba günü İzmir Süper Amatör Takımlarından Kınık Belediyespor ve yine İzmir Süper Amatör Küme Takımlarından Dikili Belediyespor 22 Eylül Cumartesi hazırlık karşılaşmaları oynayacak..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN