Kırkağaç Acar İdman Galibiyeti Son Dakikada Kaçırdı!

Kırkağaç Acar İdman Galibiyeti Son Dakikada Kaçırdı!

2018-19 Manisa Süper Amatör Küme Futbol sezonu başladı..

B-Grubunda Yunusemre Bld, Saruhanlı Bld, Gördes Bld, M.Sanayi, Kayalıoğlu, 1975 Malta ve Donatım spor ile birlikte zirve mücadelesi verecek Kırkağaç Acar İdman, zorlu Yunus Emre Belediyespor deplasmanında galibiyeti uzatma bölümünde yediği golle kaçırdı.

HABER:SOMADASPOR.COM

Acar İdman, Süper Lig hakemlerimizden Çağlar Uyarcan’ın yönettiği maça; Kubilay-Fahrettin-Yiğit-Barış-İsmail-Murat-Gökhan-Mert-Davut-Emre ve Ümit on biri ile çıktı.

O.Çolak, O.Tekgöz,Ahmet,Ali,Yunus,Mutlu ve Feyzullah yedek kulübesinde teknik ekipten forma bekleyen oyuncular oldu.




Maça istekli ve coşkulu başlayan Siyah-beyazlı Acar İdman, 10.dakikada A.Davut Karakuş’un attığı güzel golle 1-0 öne geçti.
90 dakika boyunca alan ve adam markajını iyi uygulayıp rakibine pozisyon vermeyen Acar İdman, Emre, Ümit, Davut ve Mutlu ile yakaladığı yüzde yüz gol pozisyonlarında, meşin yuvarlağı filelerle buluşturamadı.
Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken, oyunun uzatma bölümünde Bilal Türgüler’in golü, Acar İdman’ın 3 puan hayalini haftaya içeride oynayacağı Saruhanlı Belediyespor maçına bıraktı..

GELİR, ‘’GENÇ VE DİNAMİK TAKIMIMIZ VAR’’
Karşılaşma sonrası son dakikada kaçan galibiyete üzüldüklerini belirten teknik sorumlu Erkan Gelir, ‘’Futbolcularımız bugünkü maçta istediğimiz oyun anlayışımızı sahaya çok iyi yansıttılar. 90+3 dakikada yediğimiz gol her ne kadar bizleri üz sede sonuçta oynadığımız takım grubumuzun şampiyonlukta iddalı takımlarından biri olan Yunus Emre Belediyespor. Genç ve dinamik bir ekibiz. Bizler inanıyoruz ki bu takım her hafta üzerine koyup beklenen hedefe emin adımlarla gidecektir. Önümüzdeki hafta grubun bir diğer güçlü takımı Saruhanlı Belediyespor’u evimizde misafir edeceğiz. Taraftarlarımızdan bizlere destek olmalarını bekliyoruz’’dedi.

YUNUS EMRE BELEDİYESPOR 1-1 ACAR İDMAN

STAD:Karaali
HAKEMLER:İ.Çağlar Uyarcan-Serkan Öksüz-A.Yiğit Doktaş
Y.EMRE BLD.SPOR:Nihat-Necdet-Serhat-İlker-Bayram-Gustova-Burak-Bilal-Emre-Ferdi-Hasan
YEDEKLER:Harun,Semih,Birol,Akın,Kadir,Gökay,Samet
TEKNİK SORUMLU:Serol Emlek

ACAR İDMAN:Kubilay-Fahrettin-Yiğit-Barış (Ahmet)-İsmail-Murat (Ali), Gökhan-Mert (Mutlu), Davut-Emre-Ümit
YEDEKLER:O.Çolak,O.Tekgöz,Ahmet,Ali,Yunus,Mutlu,Feyzullah
TEKNİK SORUMLU:Erkan Gelir
GOLLER:dk.10 A.Davut Karakuş (Acar İdman), dk.90+3 Bilal Türkgüler (Y.Emre Bld.Spor)

1.HAFTA TOPLU SONUÇLAR:
Yunusemre Bld 1-1 Acaridman
Saruhanlı Bld 2-1 Gördes Bld.
M.Sanayi 6-0 Kayalıoğlu
1975 Malta 2-0 Donatım
Ulucamispor 3-0 Horozköy Mezarlık Gençlik

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN