Kemal Can Nalcı, Kınık Belediyespor’da

Kemal Can Nalcı, Kınık Belediyespor’da

Son üç sezondur Muğla Dalyan Spor forması giyen başarılı oyuncu Kemal Can Nalcı, İzmir Süper Amatör Lig ekiplerinden Kınık Belediye Spor’a imza attı.

Çok yönlü bir oyuncu olan Kemal Can Nalcı, asıl mevki olan sol açık dışında sağ açık ve forvet arkasında görev yapıyor.

Futbola Soma Yüzevler Spor’da futbola başlayan oyuncu; Sotes Spor ve Soma Spor formaları da giydi.

Kınık Belediye Spor’a imza atmaktan mutlu olduğunu belirten başarılı oyuncu, ”Başta Kadir hocam olmak üzere bana güvenenlere teşekkür ederim”dedi.

KADİR BİLİR, ”YOĞUN ÇALIŞMA İÇİNDEYİZ”
Önümüzdeki dönem Belediye seçimleri yapılacağı için Belediye bünyesinde olan takımların bu dönemde maddi ve manevi açıdan öksüz kaldığı aşikar.. Belediye takımlarından biri olan ve  transfer çalışmalarını imkanlar doğrultusunda sürdüren Kınık Belediyespor’da, görüşlerine başvurduğumuz Teknik Sorumlusu Kadir Bilir; transferler de ince eleyip sık dokuduklarını, takımda dengeleri değiştirecek rakamlara izin vermeyeceğini ve düşük bütçe ile birlikte iyi oyuncuları bünyelerine katacaklarını söyledi. Bilir; ”Çıkış yapmak isteyen oyuncuları kadromuza katmak için İsmail Hoca ile birlikte yoğun çalışma içindeyiz” dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN