Kazanmaya Daha Yakın Olan Bizdik

Kazanmaya Daha Yakın Olan Bizdik

SomasporTeknik Direktörü Burhanettin Basatemür, İnegölspor ile oynanan karşılaşmada oyunun genelinde maça hakim olan ve kazanmaya daha yakın taraf olduklarını belirterek “İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi.

Burhanettin Basatemür  3-3 sonuçlanan 6.hafta maçının ardından karşılaşmayı değerlendirdi. İnegölspor maçında sahaya kazanmak için çıktıklarını belirten Basatemür, “Oyuna iyi başlayan taraf bizdik aslında. Ancak golü bulan rakibimiz İnegölspor oldu. Ona rağmen hiç oyunu bozmadan devam ettik ve 1-1’lik eşitliği sağlayarak devreye bu skorla girdik.

İkinci yarı yine hücum eden, yine gol arayan takım bizdik. Bütün attığımız golleri akan oyunda attık. Çok yüksek tempo yaparak, iyi oynayarak, iyi pas yaparak 1-0 geriden 3-1 galibiyete geldik. Bu çok önemli bir çabaydı, çok önemli bir gayretti. Tabi ki yüksek tempo yaptık. Yorulduk tabi ki. Golden sonra 3-1’den sonra da tam oyun hakimiyetini elimize aldık. Her şey istediğimiz gibi gidiyordu. Ama çok yorgunluklar başladığı için ufak tefek sıkıntılar oluşmaya başladı.

Rakibin giren oyuncuları bizim giren oyunculara göre daha çok katkı yaptı. Bence maçın özeti bu diyebiliriz. Bundan dolayı 3-3 oldu maç. Tabi ki maçın hakeminin çok büyük hatası vardı. Maçın başından sonuna kadar takdir haklarını onlardan yana kullanırken, olmayan bir korneri, auta giden bir topu korner vermesi ve o kornerden gol yememiz çok büyük talihsizlikti bizim adımıza. Bu kadar iyi oynamışken, 1-0 geriden gelip akan oyunda 3-1 öne geçmişken böyle bir skorla bitmesi son derece üzücü, Ama hakem hatalarının arkasına sığınmadan kendi eksiklerimizi tespit ederek yola o şekilde devam edeceğiz. Oyuncularımın hepsini kutluyorum.

Tabi ki giren oyuncularımızın performansının daha iyi olması çok önemli. İnşallah bundan sonraki süreçte buda olacaktır. Bütün oyuncularımı bir kez daha tebrik ediyorum, çok iyi mücadele ettiler ellerinden geleni yaptılar. Çok iyi işler yaptık. Müthiş oynadık. Ama bu maçın böyle bitmesi dediğimi gibi hakemim çok büyük bariz hatası ve talihsizlikti.

Birde son bölümde çok yorulduk. Giren oyuncularımızın daha çok katkı yapması gerekirken o istediğimiz katkıyı alamadık. Ama rakip giren tecrübeli oyuncularından katkı aldığı için maç berabere bitti maalesef. Hayat devam ediyor. İnşallah bunu Kastamonuspor deplasmanında telafi edeceğiz. Oyuncularımıza, sahaya gelen taraftarlarımıza hepsine çok teşekkür ediyorum. Sakatlıksız ve cezasız geçtik bu maçı buda çok önemli. Bir günlük iznin ardından Salı günü Kastamonuspor hazırlıklarına başlayacağız.” diye konuştu.

Arda Çolak Nihayet!

Somaspor’un Manisa FK’dan aldığı ve kendisinden çok şey beklediği forvet oyuncusu Arda Çolak, 6.hafta sonunda golle tanıştı. 18 yaşındaki genç oyuncu 28 ve 66.dakikalarda attığı gollerle gol sevinci yaşadı.

Bağlantılı Haberler;

Somaspor 3-3 İnegölspor

Somaspor-İnegölspor Maç Önü

Somaspor-İnegölspor Maçını Akbaş Yönetecek

9.Haftayı Play-Off Potasında Tamamlamak Bizi Mutlu Etti

Takım Gerçekten Çok Güzel Futbol Oynuyor

İşte Özlenen Somaspor Bu

İnancın Zaferi Somaspor 3-1 İnegölspor
İnegölspor Hazırlıkları Tamamlandı
İnegölspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Somaspor 0-0 İnegölspor
İnegölspor Maçıyla Sezon Finalini Yapacağız
Tek Kelime İle Muazzam Oyun ve Sonuç
İnegölspor 0-1 Somaspor
İnegölspor Somaspor Maç Önü
İnegölspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku
İnegölspor-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN