Kaymakamlık Voleybol Turnuvası 2.Hafta Maçlarına Devam Edildi

Kaymakamlık Voleybol Turnuvası 2.Hafta Maçlarına Devam Edildi

Kaymakamlık Voleybol Turnuvasına bir günlük aranın ardından Çarşamba akşamı Soma Çimento-Devlet Hastanesi1 ve Sodos-Ege Linyitleri müsabakalarıyla devam edildi.

Vali Muzaffer Ecemiş Spor Salonunda oynanan karşılaşmalarda Soma Çimento, Devlet Hastanesi-1’i 3-1, Sodos‘ta Ege Linyitlerini 3-2 mağlup etti.

NOT: Karşılaşmalara ait 71 adet 📸 görsellere  haberin en alt 👇 kısmından bakabilirsiniz!

🏐 Soma Çimento 3-1 Devlet Hastanesi-1

A-Grubu ikinci hafta maçında, ilk maçında Milli Eğitim’i 3-0 mağlup eden Soma Çimento, Devlet Hastanesi-1’ide 3-1 mağlup ederek 2’de 2 yaptı.
Bu sonuçla puanını altıya çıkaran Soma Çimento grubunda ilk sırada yer aldı. Çimento ekibi, üçüncü maçında, 22 Kasım Çarşamba günü saat 19:00’da Soma Eğitim ile karşı karşıya gelecek.

Soma Çimento mağlubiyeti ile henüz puanlarla tanışamayan Devlet Hastanesi-1 ise 22 Kasım Çarşamba günü saat 20:30’da Sodos ile karşılaşacak.

Levent Karadeniz: ”Yolumuza Kayıpsız Devam Ediyoruz”

3-0’lık karşılaşmanın ardından mutlu olduğu gözlemlenen Soma Çimento takım sorumlusu Levent Karadeniz bloğumuza yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Devlet Hastanesi galibiyeti ile ikide iki yaptık, çok mutluyuz. İlk maçta Milli Eğitim’i 25-23, 25-13 ve 25-18’lik setlerle 3-0 mağlup etmiştik. Bu akşamda Devlet Hastanesini 3-1 mağlup ederek yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. 22 Kasım’da oynayacağımız Soma Eğitim maçını da güzel bir galibiyetle taçlandırıp, grubumuzdaki liderliğimizi koruyarak yolumuza devam etmek istiyoruz.”dedi.

Anıl Akça: ”Zor Bir Maç ve Kötü Bir Mağlubiyet Oldu”

Güçlü bir takıma karşı parkeden 3-1’lik mağlubiyetle ayrılan Devlet Hastanesi-1’in takım sorumlusu Anıl Akça, ”Takım olarak yeni olmamıza rağmen sahada elimizden geldiği kadar savaştık. Zor bir maç ve kötü bir mağlubiyet oldu. Bundan sonraki maçlara daha hazır bir şekilde çıkmak için çabamız devam edecek.Takım arkadaşlarımın eline ve emeğine sağlık.”dedi.

SALON: Soma / Vali Muzaffer Ecemiş
HAKEMLER:Dilek Mert-Kerem Tovka-Sevda Berber-Ali Koşan-Cavit Erbaş
SOMA ÇİMENTO:Furkan Uslu-Ahmet Ormancı -M.Alaattin Eylik-Sadık Tezcan-Samet Bağırgan-Turan Muskara-Mert Ülgen-Burak Ozan-Batuhan İriç-Volkan Gönül-Osman Yıldırım
ANTRENÖR:Levent Karadeniz

DEVLET HASTANESİ-1: Anıl Akça-Göksel Köseoğlu-Ümit Duman-Melike Öcay-Vefa Akbaş-Resul Duman-Murat Acar-Mahsuni Aydın-Büşra Eren
ANTRENÖR: Anıl Akça
SETLER:Setler:25-13, 25-13, 13-25, 25-10
SÜRE: 21′ 14’ 16′ 15′ Toplam: 66 dk

🏐 Sodos 3-2 Ege Linyitleri

Pazartesi akşamı 2-0 öne geçtiği maçta Kaymakamlık takımına tie-break setinde 3-2 mağlup olan Sodos bu sefer hata yapmadı. Mustafa Alioğlu’nun ekibi Ege Linyitleri’ni 25-23, 29-31, 25-17 ve 25-14’lük setlerle 3-0 mağlup etti.

Bu sonuçla Sodos üçüncü maçında ikinci galibiyetine ulaşırken, Ege Linyitleri ise üç maçta bir galibiyette kaldı. Sodos gruptaki dördüncü maçını 22 Kasım Çarşamba günü saat 20:30’da Devlet Hastanesi-1 ile oynayacak. Ege Linyitleri ise 20 Kasım Pazartesi saat 20:30’da Soma Eğitim ile yapacak.

Mustafa Alioğlu: ”Bu Kez Hata Yapmadan Galip Gelmesini Bildik”

Sodos takımı sorumlusu Mustafa Alioğlu zorlu müsaka sonrası, “İki gün önce Kaymakamlık takımı karşısında istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu bilinçle çıktığımız Ege Linyitleri maçında zorda olsa hata yapmadan galip gelmesini bildik. Bir hafta sonra Devlet Hastanesi-1 karşısında da iyi bir oyunla sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz.”dedi.

Çetin Akpınar: ”Çok İyi Başladık Kötü Bitirdik”

Maça iyi başlamarına rağmen ”çok iyi başladık kötü bitirdik”diyen Ege Linyitleri Takım antrenörü Çetin Akpınar, ” Maçın ilk setinde savunma ve hücumda etkili bir oyun sergileyerek durumu 1-0 yaptık. İkinci ve üçüncü setlerde Sodos pasörünün etkili oyununa smaçörlerinde dahil olmasıyla durum 2-1 e geldi. Dördüncü set çok çekişmeli ve zevkli geçti. Sonuç lehimize bitti. Tie-break setine giden maçın ilk devresi istediğimiz gibi bitti. Saha değişince maalesef bireysel anlamda çok hata yaptık. Maçı 3-2 kaybettik. Çekişmeli ve zevkli bir maçtı. Rakibimizi kutluyorum”dedi.

SALON: Soma / Vali Muzaffer Ecemiş
HAKEMLER:Dilek Mert-Cavit Erbaş-Sevda Berber-Ali Koşan-Kerem Tovka-Mehmet Ali Özdemir
EGE LİNYİTLERİ: Tarkan Bayram-Mustafa Atala-Çetin Akpınar-Alper Özgün-Hasan Bilgili-Yasin Uzun-Hakan Cömert-Numan Zeybek-Aytun Akın-Bülent Ay
ANTRENÖR:Çetin Akpınar

SODOS:Mevlüt Coşar-Mustafa Alioğlu-Emrah Köroğlu-Mustafa Çeçan-Safa Kaya-Kubilay Azğın-Halim Kaynak-Erdal Çelik-Taylan Atalay-İrem Sezgin-Erol Aksu
ANTRENÖR:Mustafa Alioğlu
SETLER:23-25, 25-20, 25-21, 27-25, 15-10
SÜRE:30′ 30’ 32′ 31′ 20′ Toplam: 143 dk

🏆 Şuana kadar oynanan müsabakalarda elde edilen sonuçlar ve maç programı şöyle:

İmbat Madencilik 3-0 Kırkağaç Meb
Milli Eğitim 3-0 Soma Eğitim

Kaymakamlık 3-0 Ege Linyitleri
Gençlik Merkezi 3-0 Mevlana Meb

Soma Çimento 3-0 Milli Eğitim
Sodos 3-1 Soma Eğitim

Mevlana Meb 3-2 Kırkağaç Meb
Gençlik Merkezi 3-0 Hidro-Gen

Ege Linyitleri 3-1 Devlet Hastanesi-1
Orman İşletme 1-3 Devlet Hastanesi-2

İmbat Maden 3-0 Hidro Gen
Kaymakamlık 3-2 Sodos

Soma Çimento 3-1 Devlet Hastanesi-1
Sodos 3-2 Ege Linyitleri

Perşembe Maç Programı

⌚ 19:00 İmbat Maden-Devlet Hastanesi-2
⌚ 20:30 Orman İşletme-Hidro Gen

🏐 Tüm Voleybol haberleri için 👉 buraya tıklayınız!

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN