Kaymakamlık ve Soma Bld. 3 Puana Uzandı.

Kaymakamlık ve Soma Bld. 3 Puana Uzandı.

Futbol turnuvasında ikinci hafta 3.gün Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanması gereken; Kaymakamlık-Maski ve Soma Belediyesi-Müftülük karşılaşmaları, Teiaş Eğitim Tesislerinin zeminin futbol oynamaya elverişli olmadığı için Nazım Yavuz Stadında oynandı.

SOMADASPOR

A ve D-grubunu ilgilendiren karşılaşmalarda Kaymakamlık, Maski’yi 7-2, Soma Belediyesi de Müftülüğü 3-2 mağlup etti.KAYMAKAMLIK 7-2 MASKİ
İlk karşılaşma D-grubunda ikinci maçlarına çıkan Kaymakamlık ve Maski takımları arasında oynadı. Sahada Kırmızı-Siyah formalarla yer alan Kaymakamlık,  üstün oynadığı karşılaşmanın ilk yarısı; Erhan Güleç (2), Mustafa Kara (2) ve İsa Kahraman’ın golleriyle 5-1 önde tamamladı. Oyun üstünlüğünü ikinci yarıda da sürdüren kırmızı-siyahlılar, Mustafa Kara ve Erhan Güleç ile bulduğu gollerle karşılaşmadan 7-2 galip ayrıldı. Kaymakamlık adına Erhan Güleç birde penaltı atışından faydalanamadı.

Kaymakamlık gruptaki ilk maçında Öğretmenler Birliğini Erkan Algan (2) ve Sezgin Dönmez’in kendi kalesine attığı golle 3-2 mağlup etmişti.(detaylara buradan bakabilirsiniz)




Güçlü rakipleri karşısında etkisiz kalan Maski, Samet Taşdelen ile her iki yarıda bulduğu iki gol, farkın kapanmasına yetmedi. Mavi-beyazlılar oynadıkları iki karşılaşmadan da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Maski ilk maçında Öğretmenler Birliğine 3-1 mağlup olmuştu.(detaylara buradan bakabilirsiniz)

STAD:Nazım Yavuz
HAKEM:Aydoğan Kaçmaz
KAYMAKAMLIK:İdris-Ali-Muhammet-Mustafa-Onur-Sezai-Erhan-İsa-Yahya
YEDEKLER:Nakif, Ömer, Tolga, Erkan
ANTRENÖR:Halil Çetiner

MASKİ:Kemal-Mustafa-Serdar-Oğuzhan-Miraç-Samet-Yıldırım-Evren-Şerafettin
YEDEKLER:Kutalp, Hüseyin, Gökhan, H.İbrahim, Gürhan, Şahin, Burak, Şenol
ANTRENÖR:Hasan Sivari
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Erhan Güleç (3), Mustafa Kara (3), İsa Kahraman (Kaymakamlık), Samet Taşdelen (2) (Maski)




SOMA BELEDİYE 3-2 MÜFTÜLÜK
Günün ikinci turnuvanın on sekizinci maçı, A-grubunda ikinci maçlarına çıkan Soma Belediye ve Müftülük takımları arasında oynandı. 70 dakikanın sonunda sahadan 3-2’lik skorla gülerek ayrılan taraf Soma Belediye takımı oldu.. Soma Belediyesine 3 puan getiren golleri hatric yapan Durmuş Ateş attı. Soma Belediyesi, gruptaki ilk maçında Yasin Tuncer’in golüyle öne geçmesine rağmen, Demir Export’a 3-1 mağlup olmuştu.(detaylara buradan bakabilirsiniz)




Soma Belediye karşısında 3-0’dan maçı Fatih Arı ve Tuncer Çelik’in golleriyle 3-2’ye getirseler de; kalan süre beraberlik için yeterli olmadı. Müftülük gruptaki ilk maçında Yuta Çalışkan’a 9-2 mağlup olmuştu. (detaylara buradan bakabilirsiniz)

STAD:Nazım Yavuz
HAKEM:Aydoğan Kaçmaz
SOMA BELEDİYESİ:Yücel-Özgür-Yasin-Erol-M.Çamzeybek-Ahmet-Durmuş-Abdurrahman-M.Bahadır
YEDEKLER:Bülent, Ömer, Haydar, Candaş, Oğuz, Veli, M.Aydın, Emre
ANTRENÖR:Remzi Paşalı

MÜFTÜLÜK:İbrahim-Tuncer-Ömer-Mehmet-Ramazan-Murat-Hakan-Fatih-Mustafa
YEDEKLER:Ahmet, R.Akbaba
ANTRENÖR:
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Durmuş Ateş (3) (Soma Bld), Fatih Arı, Tuncer Çelik (Müftülük)

Karşılaşmaya ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!

YARINKİ MAÇLARIN PROGRAMI ŞÖYLE:

14.03.2019 Perşembe 16:00 Nakliyeciler Koop. Huzurevi Nazım Yavuz
14.03.2019 Perşembe 17:30 Nitromak Ticaret Odası ( 1 ) Nazım Yavuz

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN