Kaymakamlık Kupası Tenis Turnuvasına Kayıtlar Başladı

Kaymakamlık Kupası Tenis Turnuvasına Kayıtlar Başladı

Soma İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Kaymakamlık Kupası Tenis Turnuvasına başvurular başladı.

Soma’da tenis sporunu geliştirmek, tanıtmak ve tenise gönül verenleri bir araya toplamak için 3.sü düzenlenecek Kaymakamlık Kupası Tenis Turnuvasına kayıtlar başladı.

Konuyla ilgili Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sosyal medya adresinden yapılan açıklamaya göre, Kaymakamlık Kupası Tenis Turnuvasına kayıtlar 27 Eylül’e kadar tamamlanması gerekiyor.

SUAT GÜNDOĞANHerkesin başvuru yaparak katılabileceği turnuva Turgutalp’te tamamlanan Soma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Tenis kortunda düzenlenecek.

Turnuvaya başvurmak isteyenler 0552 062 54 52 telefon numarasını arayarak kayıt yapabilecek. Turnuvanın son başvuru tarihi ise 27 Eylül Pazartesi.   Tüm Tenis haberleri İçin buraya tıklayınız!

HAKKI GÜLTEKİN

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN