Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Şampiyon Milli Eğitim Oldu!

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Şampiyon Milli Eğitim Oldu!

Finalde İmbat Maden’i normal ve uzatma bölümü 1-1 sona eren maçta penaltı atışları sonunda 7-6 mağlup eden Milli Eğitim, turnuva şampiyonu oldu.

2 Mayıs’ta 22 takımın katılımıyla başlayan ve yaklaşık 42 gün süren 30’uncu Soma Kaymakamlığı Bahar Kupası İsmail Yamak Kurumlar Arası  Futbol  Turnuvasında heyecan Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan 3-4’lük ve final maçıyla sona erdi.

Final Maçını Yunus Emre Çiftçi yönetti.

Turnuvanın final maçını C-Klasman hakemi Yunus Emre Çiftçi yönetti. Çiftçi’nin yardımcılıklarını M.Ali Özdemir ve Özge Keser yaptı. Saha Komiseri de Tevfik Elmas oldu.

Aydın Uludağ

Başlama Vuruşunu Uludağ Yaptı

Maçın başlama vuruşunu Kaymakamlık Futbol turnuvasından geçmişten günümüze kadar büyük emekleri olan Aydın Uludağ yaptı.

Milli Eğitim-İmbat Maden Maç Öncesi Toplu Foto

Sıcak ve kalabalık seyirci topluluğu altında oynanan maçın normal süresi Deniz Kaya ve Caner Başaran’ın karşılıklı golleriyle 1-1 sonuçlandı. İki ekip 10’ar dakikalık uzatma bölümünde bir birlerine üstünlük sağlayamadı ve penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonunda rakibine 6-5 üstünlük sağlayan Milli Eğitim ”30.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva” şampiyonu oldu.

Şampiyon Milli Eğitim

SAHA:Teiaş
HAKEM:Yunus Emre Çiftçi-M.Ali Özdemir-Özge Keser 
İMBAT MADEN:Erol-Yücel-Ercan-Can-Erdem- Murat-Deniz-Eser-Mutlu
YEDEKLER: Bayram, Erhan, Rasim, Kaan, Tolga, İlker
ANTRENÖR: Yusuf İpek

MİLLİ EĞİTİM:Kadir-Bülent-Yusuf-Örpen- Mutlu-Fevzi-Yusuf-İlker-Mahir
YEDEKLER: Ahmet, Ramazan, Caner, Metin, Refik, Erkan, Semih
ANTRENÖR: Ahmet İnce
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.35 Deniz Kaya (İmbat Maden), dk. 55 Caner Başaran (Milli Eğitim)

PENALTILAR

Milli Eğitim: ✅Fevzi Keskin, ✅Bülent Aktuğ, ✅İlker Karabiber, ✅Yusuf Mayak, ✅Semih Sakaldaş, ✅Caner Başaran
İmbat Maden: ✅Mutlu Günaydın, ✅Eser Kasal, ✅Murat Aksoy, ✅Tolga Meral, ✅Ercan Küçükdemir, ❎Yücel Durali

Yusuf İpek (İmbat Maden Takım Antrenörü)

İmbat Madencilik takım antrenörü Yusuf İpek’in maç sonu açıklamaları ”Öncelikle şampiyonu tebrik ediyorum. Ne kadar itiraz da etsek olmayan kural da olsa verilmiş hakem kararını 2024 sezonunda var protokolünü son dakika yürürlüğe girmiş olsa da tüm samimiyetimle hak ettiler. İtiraz ettik ama atışlar devam etmiş olsa bizim yenme garantimiz yok elbette. Biz kendi hatalarımızı ve ayıplarımıza bakacağız. Sadece son dakika şapkadan tavşan çıkmasından dolayı elenmedik. Rakibi eleştirmek istemem çok istediklerini gördüm. Çünkü olmayan kararı ve uzatmalar oynanmadan seri penaltılara geçilmesini çok savundular. Halk da çok istedi şampiyonun değişmesini değişikliğe ihtiyaç vardı.”

ELİ 1 ve 3 Maç Öncesi Toplu Foto

3’Lük Kupası Eli-1’in Oldu


Kupanın 3-4’lük maçında 2 Ege Linyitleri İşletme takımı Eli-1 ve Eli-3 karşı karşıya geldi. Normal süresi ve uzatma bölümü 2-2 biten maçta turnuva üçüncüsünü belirleyecek olan penaltı atışlarına geçildi. Baybars Kabakoğlu önderliğinde Eli-3 takımına 5-3 üstünlük sağlayan Cengiz Türk idaresindeki Eli-1 turnuva üçüncüsü oldu.

ELİ 1 Üçüncü Oldu

SAHA:Teiaş
HAKEM:Sertaç Erşahin-M.Ali Özdemir-H.İbrahim Dalaklı
ELİ-1:Yasin-Soner-Onur-Emre-Sabahattin- Tugay-Emrah-Gürkan-Cihan
YEDEKLER: İbrahim, Barış, Mustafa, Ayhan, Volkan, Metin, Mehmet, Faruk
ANTRENÖR: Cengiz Türk

ELİ-3:Gökhan-Fatih-Osman-Ozan- İlhan-Ahmet-Velican-Yusuf-Emrah
YEDEKLER: Hasan, Aytuğ, Baybars, Ertuğ, Dede
ANTRENÖR: Baybars Kabakoğlu
KIRMIZI KART: Yok
GOLLER: dk.7 Velican Özcan, dk.14 Emrah Cantürk (Eli-3), dk.16 Sebahattin Günebakan, dk.61 Cihan Tuncay pen. (ELİ-1)

PENALTILAR

E.L.İ-1: ✅Emre Kaya, ✅Onur Engin, ✅Metin ✅Açıkgöz, ✅Mustafa Atala, ✅Tugay Erdoğmuş
E.L.İ-3: ✅Osman Gündüz, ✅Aytuğ Çelik, ✅İlhan Çalışkan ❎Yusuf Özcan

Kupa, Madalya ve Plaket Takdimi

22 takım arasında ilk dörde giren takımlara, centilmen takıma , gol kralına, en iyi kaleci ve en değerli oyuncu ödülü için plaket, madalya ve kupa takdimi; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından yapıldı.

Kupa Şampiyonu Milli Eğitim, 2.İmbat Maden, 3.Eli-1, 4.Eli-3’e kupa ve madalya.

En değerli oyuncu Milli Eğitim’den Bülent Aktuğ
En değerli kaleci Milli Eğitim’den Kadir Durhan
Gol Kralı Ticaret Odasından Furkan Arslancan
En Centilmen Takım Genç Öğretmenler ve katkılarından dolayı Teiaş İşletme Müdürlüğü’ne, Özel Medigün Hastanesi’ne, Türkiye Maden İşçileri Ege Bölgesi Şube Başkanlığına, Manisa İl Hakem Atama Sorumlusu Günsoy Kaya’ya plaket takdim edildi.

Klasik Vedamız!

Öncelikle 30.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında şampiyon olan Milli Eğitim’i, turnuvayı 2.sırada tamamlayan İmbat Madenciliği, 3.olan Eli-1’i dördüncü olan Eli 3’ü ve ”Turnuva Enleri”ne giren takım ve oyuncuları kutluyorum.

Her turnuvada olduğu gibi bu turnuvada da bir tane şampiyon olacaktı. Oda; grup, eleme, çeyrek ve yarı finalde olduğu gibi finalde de İmbat Maden’e kaybetmeyen Milli Eğitim bu anlamlı kupayı müzesine götürmenin onurunu ve gururunu yaşadı. Tekrardan kendilerini kutluyorum. Ayrıca; turnuvaya iştirak eden tüm kurum ve kuruluşların yanı sıra emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bir teşekkürde..

Turnuva yürütme başkanı ve aynı zamanda Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert ve ekibi; Serdar Açıkgöz, Rıfat Kahraman, Hakan İşbilen, Kaan Aydın, Hakkı Aksu, Ahmet Hamdi Yıldırım, Fatih Eren, İsmail Yüzücü, Mitat Atar, Hüseyin İnan, Muhammet Topal, Birgül Kurban saha komiseri Tevfik Elmas’a turnuva boyunca sporcuların sağlıklarıyla yakından ilgilenen Medigün Hastanesi sağlık ekibi Tufan Cihan ve Sevde Nur Boz’a çok teşekkür ederiz.

Ayrıca Turnuva boyunca somadaspor com sitemize sağladıkları katkılarından dolayı; Çetin İlgör ve Doğan Gülşen’e, reklam vererek katkı sağlayan İnci Ticaret Selçuk Bulut ve Halim Kaynak’a teşekkür ediyorum. Kalın sağlıcakla… Cevdet yıldırım

NOT: Karşılaşmalara ait resimler Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımıza yüklenmiştir. Ayrıca turnuvaya katılan tüm takımlara aşağıdaki videodan bakabilirsiniz. Takipte kalınız!

Kaymakamlık Futbol Turnuvası
somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN