Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Maç Yöneten 2 Hakem UEFA’da

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Maç Yöneten 2 Hakem UEFA’da

Daha önce Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında maç yöneten iki hakemimiz Halis Özkahya ve Çağlar Uyarcan’a UEFA’dan görev..

FIFA kokartlı hakemimiz Halis Özkahya, Kazakistan’ın FC Shakhter Karagandy ile Ukrayna’nın Kolos Kovalivka takımları arasında 10 Ağustos 2021 Salı günü oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi Üçüncü Eleme Turu müsabakasını yönetecek.

Kazakistan’ın Nur-Sultan şehrindeki Astana Arena Stadyumu’nda saat 17.00’de başlayacak müsabakada, Halis Özkahya’nın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Ali Saygın Ögel yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Hüseyin Göçek olacak. KAYNAK:TFF

Halis Özkahya, Soma Termik-Soma Çarşı

Maçın orta hakemi Halis Özkahya 2016 yılında Soma Termik ve Soma Çarşı takımları arasında oynanan 23.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva finalini yönetti. (buradan bakabilirsiniz)

İ.ÇAĞLAR-UYARCAN

Çağlar Uyarcan, İmbat A.Ş-Soma Kömürleri

Soma Kaymakamlık Futbol turnuvamızda da bir çok maçlara çıkan ve başarılı yönetim gösteren İbrahim Çağlar Uyarcan hocamız ise en son 2017 Yılında Soma’da gerçekleşen ve İmbat A.Ş-Soma Kömürleri arasında oynanan 24.Kaymakamlık Futbol Turnuva finalini yönetti.(şuradan bakabilirsiniz)

Soma’da yönettikleri başarılı maçlarla gönüllerde taht kuran hocalarımıza Avrupa sınavında başarılar diliyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN