Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Kadrolar Netleşmeye Başladı

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Kadrolar Netleşmeye Başladı

30.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuva karşılaşmalarının başlamasına az bir süre kala, takımlar kadrolarını netleştirmeye başladı.

Kazanan Soma Olsun!

Öncelikle; bugün gerçekleşecek olan 2024 Yerel seçimler ilçemizin kalkınması, gelişmesi ve büyümesi adına; Belediye Başkan Adayı olan tüm adaylara, Meclis Üyesi Adayı olan adaylara ve Muhtarlara başarılar diliyoruz. Kim kazanırsa kazansın, kazanan Soma olsun!

Ticaret Odası

Ticaret Odası Gücüne Güç Kattı

Başarılı bir geçen sezon geçiren Ticaret Odası bu sezon çıtayı yükseltmek için; Mert Yeşilçayır, Kaan Karpuz, Sonay Tercan, Bayram Kurşun, Mehmet Güzel, Ethem Ali ve Semih Tonbullar’dan sonra Yeni Anadolu takımından Uğur Aksoy’uda mevcut kadrosuna dahil ederek hedeflerini şampiyonluk olarak belirlediler.

ELİ 2

Eli 2, Çeyrek Final…

Geçen sezon bir üst tura çıkma başarısı gösteren ELİ (2), elemelerde karşılaştığı Mevlana Özel Eğitim Okulu’na 5-2 mağlup olarak çeyrek final şansını kaybetmişti.(Geniş detaylara buradan bakabilirsiniz) Takım sorumluğunu Bülent Ay’ın yapacağı ELİ 3, önemli oyuncuları bünyesine katarak, bu sezon bir üst tura daha yükselmek için; Tarkan Bayram ve Halil Sümer (ELİ 1), Metin Davşan (ELİ 3), Murat Aydın (Varyemez Yuta Çalışkan), Sinan Çoban ve Ramazan Mestan gibi önemli oyuncuları çatısında topladı.

Takım sorumlusu Bülent Ay, Eli 2 olarak amaçlarının her sene olduğu gibi bu sezonda centilmenliğin ve dostluğun ön planda olduğu, herkesin keyif alacağı bir turnuva geçirmek olduğunu söyledi.

ELİ 3

Eli 3 İşi Sıkı Tutuyor

Geçen sezon Devlet Hastanesi‘ne 3-0 mağlup olarak averajla eleme maçlarının kapısından geri dönen Ege Linyitleri (3), bu sezon işi daha sıkı tutarak yetenekli oyuncuları kadrosuna kattı. Takım sorumluluğunu Melih Akın, antrenörlüğünü ise Baybars Kabakoğlu’nun yapacağı takım da hedef level atlamak.

Kadro Sorumlusu Baybars Kabakoğlu, ‘’Bu sene turnuvada ilk defa boy gösterecek, daha önce Turgutalpspor ve Karaelmasspor da oynayan Ahmet Karaman, geçen sezon ELİ 2 kalecisi Gökhan Kazancı, Ticaret Odası oyuncusu Ozan Gülen, ELİ 1 oyuncusu Bayram Bulut ve Yusuf Özcan, Maden İş’ten Aytuğ Çelik ve Emrah Cantürk, turnuvada ilk defa bu sezon oynayacak olan Emrah Öz ve Velican bu sene bizimle birlikte olacak.. Takımımız gençleşmekle birlikte eski tecrübeli oyuncularımızla kaynaşıp kolej takımı havasında olmasını bekliyoruz…Temennimiz sakatlık kaza bela olmadan turnuvayı en iyi şekilde bitirmektir’’dedi.

🏆 Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN