Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Gruplar Belli Oldu.

Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Gruplar Belli Oldu.

Bu yıl 27.si düzenlenecek olan ”Bahar Kupası Özge Kanbay Kurumlar Arası Futbol Turnuvası ” grup kuraları TEİAŞ Eğitim Merkezi Tesisleri salonunda çekildi.

20 Takımın yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen grup kura çekimine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Mert ‘in yanı sıra Klasman Hakemlerimizden Oğuz Akyüz ve Turnuvada şampiyonluk yaşamış başarılı kalecilerden Kadir Durhan önderlik etti.

soma kaymakamlık futbol turnuvası
4 Grupta toplam 20 takımın mücadele edeceği karşılaşmalarda, gruplarında ilk dört sırayı alan 16 takım eleme maçları oynamaya hak kazanacak. Geçen sene ilk dört ün içerisinde yer alan İmbat Madencilik, Demir Export, Yuta Çalışkan ve Ticaret Odası’nın seri başı olduğu gruplar çekilen kura sonucu şöyle oluştu:

A-Grubu:

1-Ticaret Odası
2-Kolin
3-Nakliyeciler
4-Öğretmenler Birliği
5-Kaymakamlık

B-Grubu:

6-Demir Export
7-Huzurevi
8-Nitromak
9-Maden-İş
10-ELİ (2)



C-Grubu:

11-Yuta Çalışkan Lojistik
12-Müftülük
13-PTT
14-Yeni Anadolu
15-ELİ (1)

D-Grubu:

16-İmbat Madencilik (1)
17-İmbat Madencilik (2)
18-ELİ (3)
19-Soma Belediye
20-Devlet Hastanesi

Açılış Maçı İmbat Takımlarının

Çekilen kuraya göre açılış maçı; kural gereği aynı gruba düşen iki İmbat Madencilik takımı, 2 Mart Pazartesi saat 16:30’da oynanacak..

Not:Turnuva ile ilgili fikstür ve geniş detayları hafta içerisinde sizlerle buradan paylaşacağız..

GÖRSEL ve HABER

Değerli arkadaşlar, her sene olduğu gibi bu senede turnuva boyunca sizlere gerek görsel açıdan gerekse de oynadığınız maçlardan bilgilendirme adına paylaşımlarda bulunacağız..
Bu bağlamda; takımlardan bir seferliğe mahsuz 150 TL ”görsel ve haber” ücreti toplanacaktır. İştirak eden  takımların haber ve görsellerini sizlerle paylaşacağız..

Arkadaşlar, görsel ve haber ücreti ödeme zorunluluğu yok. Ancak; geçen sene olduğu gibi bu sene de katkı sağlamayan takımların haber ve görselleri yayımlanmayacaktır.

Bu yüzden şimdiden belirteyim, ”Bizim resimler neden yok? bizim haberler neden yayınlanmıyor?” gibi sitemler lütfen olmasın. Geçen sene olduğu gibi bu senede HER ŞEY SİZİN İÇİN..
Konu ile ilgili Tel: 0532-5838194  Mail:cevsam@gmail.com bana ulaşabilirsiniz..

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN