Kaymakamlık Futbol Turnuvası Oynanacak mı?

Kaymakamlık Futbol Turnuvası Oynanacak mı?

2 Mart 2020’de 20 kurum takımının katılımıyla başlayan 27.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası, 15 Mart’ta tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkili olan Coronavirüsü nedeniyle yarıda kalmıştı.

Yarıda kalan Turnuva, Covid-19 pandemi gidişatına göre; Soma Kaymakamı Fatih Akkaya ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Dilek Mert’in kararları ile tekrar değerlendirilmiş ve iptal edilmişti.

Bu Yıl Oynanacak mı?

Şimdilerde ise futbol severlerin kafasında bu yıl turnuva oynanacak mı? Oynanacaksa kaldığı yerden mi devam edecek yoksa 28.simi oynanacak? gibi sorular oluşmaya başladı.


Şubat-Mart ve Nisan Zor!

Covid-19 pandemi gidişatına baktığımızda Şubat-Mart ve Nisan aylarında oynanması gereken turnuva anılan aylarda oynanamayacak gibi görünüyor..

Tedbirler Yeterli Olmaz!

TFF bile, Gelişim Ligleri ve Amatör liglerin oynatılıp oynatılmayacağı ile ilgili 18 Ocak’ta yayınladığı Covid-19 Salgını Nedeniyle Uygulanacak Tedbirler ve Genelgelerde belirtilen sağlık tedbirlerinin alınamayacağı ve insan sağlığı ile ilgili ciddi riskler oluşabileceği görüşü hasıl olmuş ve ligleri ileri bir tarihe ötelemişti.

Açıklama Bekleniliyor..

Yukarıdaki gelişmelere göre turnuvanın akıbeti ile ilgili açıklamayı Soma Kaymakamı Fatih Akkaya ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Dilek Mert en kısa zamanda yapıp sporseverleri bilgilendirecektirler..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

2 YORUM

  1. Avatar
    Mustafa Atala

    Konu tekrar hortladığına göre bir duyum mu var hocam ?

YORUM YAZIN