Kaymakamlık Futbol Turnuvası 5.Haftanın Enleri

Kaymakamlık Futbol Turnuvası 5.Haftanın Enleri

Kaymakamlık Futbol Turnuvası 5.haftanın ”En”lerini Mahallenin Delisi Laz İbo açıkladı. İşte Laz İbo’nun kendine has değerlendirmesi şöyle:

10 Günün Enleri

Evet geçen hafta bilerek yapmadığım kalan 6 maçı da eklemek istediğim bölüme geldik. Geçtiğimiz 10 günde aslında pekte çekişmeli maç olmadığı için herkes bunu da göz önünde bulundurarak okusun yazımı..

Şimdi gelelim geçtiğimiz 10 günün öne çıkanlarına..

En Güzel Maç:

Genç Öğretmenler- Devlet Hastanesi. İki sıfır geriye düşdüğü maçı 3-2 lehine çeviren Devlet Hastanesi izlenmeye değer bir maç ortaya koydu ve listedeki yerini aldı, tebrikler beyler

Haftanın Hakemi:Ramazan Güçlü

Emniyet-Milli Eğitim maçı; oyuncuların centilmenliği sayesinde kusursuza yakın maç yöneten Ramazan Güçlü hocamızı tebrik ediyoruz.

Haftanın Oyuncuları:

Yukarıda belirttiğim gibi 2-0’dan geriden gelip Devlet Hastanesi adına hatrick yapıp takımının galibiyetini sağlayan Oğuz Akyüz.. Tebrikler kardeşim, başarılar..

Nittromak’tan Sarı Sülo yaptığı 3 gol ve iki asistle Nitromak takımının gruptan çıkmasında en önemli rolü üstlendi. Tebrikler kardeşim.

Maden-İş’ten Ayhan Arıcan, Soma Belediyesini 4-1 mağlup ettikleri maçta bir birinden güzel üç gole imza attı. Gol sayısını dahada arttırmasını beklerken rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında köprücük kemiği kırıldı. Önce çok büyük geçmiş olsun, sonra da tebrik ediyorum.



Haftanın Gölü:

Zorluk derecesi yüksek olacak diye beklediğimiz Mevlana Özel Eğitim Okulu-Ticaret Odası liderlik maçını ilk 20 dakikada bitiren Alper Özgün‘ü attığı üç golde güzeldi. Lakin 2. attığı gol bizim kafa atamıyacağımız yere yarım vole attı, ayarsız Alper tebrikler..

Haftanın Takımı:

Olmak yada olmamak maçına mental anlamda iyi hazırlanan Nitromak kusursuza yakın oyunu ve konsantrasyonu ile bu hafta hepimizin takdirini aldı. Tebrikler beyler.

Haftanın Olayı:

Nakliyeciler Kooperatifi-Esnaf Odası maçının saçma sapan gerginliklerle tatil edilmesi.

Haftanın Kurtarışı:

Maç boyu aslında çokta iyi oynamayan hatta kırmızı görüp maçın tatiline sebep olan Celal abi. Dinçer Çakır’ın yılın golü olabilecek harika roveşatasını gitti kurtaracağı tuttu.

Haftanın Hayal Kırıklığı:

Ahmet Meriç, kendisi masterler de bizim de başkanlığımızı yapıyor lakin bu sene kafasındaki şablonu öğrencilerine bi türlü nakledemedi ve mutlak kupa parolasıyla yola çıkan Esnaf Odası takımı, yanlış hatırlamıyosam attıkları 1 gole karşılık kalelerinde 15 gol görerek grup aşamalarında elenmiş oldu. Üzgünüz.

Haftanın Asisti:

Ya ben bu asist işine biraz pozisyonun öncesinden bakıyorum.. Yaklaşık 10 isabetli ve olumlu pastan sonra Tunahan Şimşek bomboş pozisyonda vurmak yerine harika asistle Adem Topal’ı topla buluşturdu.. Nitromak’dan Adem de klas vuruşuyla golü buldu… Tunahanın yerinde kim olsa vurmayı tercih ederdi. O yapmadı ve listeye girdi aferin Tunahan, tebrikler kardeşim.

Haftanın Centilmeni:

Maçın en gergin anlarında hakem faul çaldı topu Nakliyecilere verdi. Kemal Aksoy topu avuta attı bizdende alkış aldı. Tebrikler kardeşim.



Haftanın Güzel Görüntüleri:

Ticaret Odası-Huzurevi maçında. Maçtan önce Ticaret Odası takımının oyuncuları bizim özel çocuklarımıza ve yaşlılarımıza hediye etiği karanfiller. Sahalarda görmek istediğimiz çok güzel görüntülerdi. Çilli hocam ve ekibini alkışlıyoruz. Teşekkür ediyoruz.

Gelelim Haftanın 9’una

Kaleci :
Nitromak takımın maç 2-2 iken yaptığı iki kurtarışla gruptan çıkmasında önemli rol oynayan Emrah Aksoy. Tebrikler kardeşim.

Stoper :
Kusursuza yakın oyununu birde golle süsleyen Nitromak’dan Yiğitcan Oruçlu tebrikler kardeşim..

Solbek:
Yuta Çalıskan dan Fatih Sağdıç gerek defansda tek başına çabaları olsun gerekde attığı şık golle listemize girdi tebrikler kardeşim..

Sağbek:
Nakliyecilerden Tayfun Demir kardeşim; Esnaf Odası maçında ileriye verdiği desteklerin yanı sıra defansda ki yerinde hamleleriyle listemizde yerini aldı tebrikler kardeşim başarılar..

Orta Saha:
Bitmek bilmeyen enerji her yerde ve sağlam bi pres gücü bide eskiden oynadığı oyunun aksine net ve basit oyunuyla galibiyetin gizli kahramanı Ticaret Odasından kusursuz Mesut.. Tebrikler kardeşim, başarılar.

Orta Saha:
Gerek topu tutup takımını dinlendirmesi, gerek yapdığı isabetli ve harika paslar.. Bu hafta müthiş asist ve ara pasların yanına uzak mesafeden attığı serbest vuruş golüyle Esnaf Odası maçının kilidini açan Avusturya Mustafa tebrikler abim, başarılar..

Sol Açık:
3 Yıldır ha bugün ha yarın dedik. Sonunda patlayan Nitromak’tan Sülo 3 gol iki asistle takımını gruptan çıkaran kardeşimize elemede başarılar diliyoruz.

Sağ Açık:
Maç başladı 15 dakikada 3 gol Alper Özgün. Birde maçın skoruna bakmadan her gole aynı sevinen kardeşim bizleride hırsı ve sevinciyle tebessüm ettiriyor tebrikler kardeşim, başarılar.

Forvet:
Devlet Hastanesinin Genç Öğretmenler maçında 2-0’dan 3-2 geri dönüşünü sağlayan Oğuz Akyüz kardeşim, başarılar…
Soma Belediyesi filelerini üç kez havalandırarak takımının gruptan birinci çıkmasını sağlayan Maden İş ten Ayhan Arıcan kardeşim tebrikler ve geçmiş olsun. Ön üçlü hepsi Hattrick Maşallah

Bu haftalıkta göze batanlar böyleydi.. Eleme maçlarının sonunda yeni ”en”lerde görüşmek üzere Allah’a emanet olun saygılar..

NOT: Maçlardan sonra kulubelerinde mıntıka temizliği yapan Huzurevinden Mustafa Öztürk, Rıdvan, Celil ve Ben 😀Ticaret Odasından Emrah, Boncuk Nakliyecilerden Tayfun, ismail, Burak ve tüm etrafını temiz tutan dostlarımıza teşekkür ediyoruz.  Mahallenizin Delisi Laz İbo Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!.

SÜTÇÜOĞLU MOBİLYAEV EŞYASI VE SPOT MAĞAZASI Spot ve 2. El tüm Eşyalarınız Nakit Değerinde Alınır, Satılır. Oturma Grubu, Beyaz Eşya, Yatak Odası Takımı, Yemek Masası, Büro Masa ve Sandalye, vs. Tüm Ürünleriniz Değerinde Alınır, Satılır. Ayrıca Nakliye Yapılır TEL: Mehmet Gökçen 0542 278 5819- Abdurrahman Gökçen 0541 361 7818 ADRES: KURTULUŞ MaH. ATATÜRK CD NO:86 / A SOMA-manisa
SÜTÇÜOĞLU MOBİLYA EV EŞYASI VE SPOT MAĞAZASI Spot ve 2. El tüm Eşyalarınız Nakit Değerinde Alınır, Satılır. Oturma Grubu, Beyaz Eşya, Yatak Odası Takımı, Yemek Masası, Büro Masa ve Sandalye, vs. Tüm Ürünleriniz Değerinde Alınır, Satılır. Ayrıca Nakliye Yapılır TEL: Mehmet Gökçen 0542 278 5819Abdurrahman Gökçen 0541 361 7818 ADRES: KURTULUŞ MaH. ATATÜRK CD NO:86 / A SOMA-Manisa
somadaspor
ARADIĞINIZ HER ŞEY İNCİ TİCARETTE-Duşa Kabin -Banyo Dolapları -Laminant -Banyo Tadilat -Mutfak Tadilat -Kapı -Mobilya Ayak ve Kulp Çeşitleri -Banyo Batarya -Mutfak Batarya -Çeşitli Su Armatürleri ve Mobilya Boyaları 100% Kalite ile İNCİ TİCARETTE SELÇUK BULUT İLETİŞİM TEL:selcuk@inciticaret.net WEB:www.inciticaret.net http://www.xn--hirdavatdnyasi-osb.com/ ADRES:Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:48 Soma / MANİSA
SOMA DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK Soma’nın Yerli Firması 17 Yıllık Tecrübemizle 7/24 Hizmetinizde.. Soma ve çevresi ilçelerimizde doğalgaz tesisatı, kalorifer tesisatı, mekanik tesisatı, Proje ve İşcilik kapsamında 7/24 hizmet veriyoruz. 𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒: Turgutalp Mah. Atatürk Cd. No: 47 Kat:1 Soma / MANİSA 𝐓𝐄𝐋:0541 579 05 02-0501 337 13 37 TOLGA MESLİ http://www.somadogalgaz.com/
SOMA DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK
Soma’nın Yerli Firması 17 Yıllık Tecrübemizle 7/24 Hizmetinizde..
Soma ve çevresi ilçelerimizde doğalgaz tesisatı, kalorifer tesisatı, mekanik tesisatı, Proje ve İşcilik kapsamında 7/24 hizmet veriyoruz.
𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒: Turgutalp Mah. Atatürk Cd. No: 47 Kat:1 Soma / MANİSA
𝐓𝐄𝐋:0541 579 05 02-0501 337 13 37 TOLGA MESLİ
http://www.somadogalgaz.com/
TEMİZLİĞİN ADRESİ KAYNAK TEMİZLİK HİZMETLERİ ve HALI YIKAMA Halılarınız Yorgan Battaniye Stor Perde ve Oturma Gruplarınız Profesyonel Ekipler Tarafından Son Sistem Makinelerle İtina ile Yıkanmaktadır. ALO DEYİN YETER! TEL: 0544 6400060 HALİM KAYNAK
TEMİZLİĞİN ADRESİ KAYNAK TEMİZLİK HİZMETLERİ ve HALI YIKAMA Halılarınız Yorgan Battaniye Stor Perde ve Oturma Gruplarınız Profesyonel Ekipler Tarafından Son Sistem Makinelerle İtina ile Yıkanmaktadır. ALO DEYİN YETER! TEL: 0544 6400060 HALİM KAYNAK
𝐒𝐎𝐌𝐀’𝐃𝐀 𝐂̧𝐈̇𝐆̆ 𝐊𝐎̈𝐅𝐓𝐄𝐍𝐈̇𝐍 𝐀𝐃𝐑𝐄𝐒𝐈̇𝐁𝐀𝐓𝐓𝐀𝐋𝐙𝐀𝐃𝐄 𝐂̧𝐈̇𝐆̆ 𝐊𝐎̈𝐅𝐓𝐄 𝐌𝐄𝐓𝐈̇𝐍 𝐔𝐒𝐓𝐀 Soma’da ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılayarak, hijyen ve kalitenin üst düzey olduğu Çiğ Köfte Salonumuz ‘’𝐊𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐧𝐢𝐧 𝐚𝐝ı, 𝐋𝐞𝐳𝐳𝐞𝐭𝐢𝐧 𝐅𝐚𝐫𝐤ı’’ ile hizmetinizdedir. Her Çarşamba ve her Ayın 15’i &50 Bedava! 𝐒𝐈̇𝐏𝐀𝐑𝐈̇𝐒̧ 𝐇𝐀𝐓𝐓𝐈: 0543 421 5020 0236 612 8584 INSTAGRAM ve FACEBOOK:battalzadesoma ADRES:Atatürk Cd. No: 43/A SOMA
SOMA’DA ÇİĞ KÖFTENİN ADRESİ BATTALZADE ÇİĞ KÖFTE METİN USTA Soma’da ürün ve servis hizmetinde müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılayarak, hijyen ve kalitenin üst düzey olduğu Çiğ Köfte Salonumuz ‘’Kalitenin Adı, Lezzetin Farkı’’ ile hizmetinizdedir. Her Çarşamba ve her Ayın 15’i %50 Bedava!  SİPARİŞ HATTI: 0543 421 5020 0236 612 8584 INSTAGRAM ve FACEBOOK:battalzadesoma  ADRES:Atatürk Cd. No: 43/A SOMA

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN