Kaymakamlık Futbol Turnuvası 2.Hafta Puan Durumu, Gol Krallığı ve Detaylar

Kaymakamlık Futbol Turnuvası 2.Hafta Puan Durumu, Gol Krallığı ve Detaylar

Soma Kurumlar Arası Kaymakamlık Bahar Kupası İsmail Yamak Futbol Turnuvasında 1 ve 2’nci hafta maçları toplam 23 karşılaşma ile geride kaldı.

Evet sevgili dostlar, Bahar turnuvasının neredeyse ilk 11 günlük kısmını bitirdik. Oynanan maçlar gözönüne alındığında İmbat Madencilik, Ticaret Odası, Yeni Anadolu Madencilik, ELİ-1, Milli Eğitim ve Nakliyeciler turnuvanın favorisi olduklarını gösterdiler. İlk iki maçlarından galibiyetle ayrılmayı başaran Esnaf Odası, Eli 3 ve Soma Belediyesi ”yarışta bizde varız” dedikten sonra Kaymakamlık Futbol Turnuvası 2.hafta puan durumu, gol krallığı ve detaylarına hep beraber bir göz atalım…

Zevkli, çekişmeli, bol gollü ve bir o kadar da heyecanlı geçen karşılaşmalar sonunda, 2.haftayı; A-grubunda Ticaret Odası 6 puan ve averajla, B-grubunda Soma Belediyesi 6 puanla, C-grubunda ELİ-1 6 puanla, D-grubunda ise İmbat Madencilik 6 puan ve averajla zirvede tamamladı.

A-grubunda, Polis Gücü, Orman İşletmesi, B-grubunda Teiaş, C-grubunda Sağlık Spor, D-grubunda ise ELİ-2 ve TCDD 2.hafta sonunda puanla tanışamadı.


A-grubunda 52, B-grubunda 21, C-grubunda 20, D-grubunda 21 toplam da ise 113 golün atıldığı 2.hafta karşılaşmalarında en gollü maç 17 golün atıldığı Ticaret Odası 15-2 Orman İşletmesi maçı oldu. En az gol atılan karşılaşmalar ise; dört golle Sağlıkspor 0-4 ELİ-1 ve Yeni And 3-1 Hidrogen maçları oldu.

En çekişmeli maç 3-3 sona eren Devlet Hastanesi 3-3 Nitromak karşılaşması oldu. Devlet Hastanesi-Nitromak maçı aynı zamanda şu ana kadar oynanan karşılaşmalar arasında berabere biten tek maç oldu.

Ticaret Odası 22 golle en golcü takım olurken, gol sevinci yaşayamayan iki takım Sağlıkspor ve Eli 2 oldu. Nakliyeciler takımı rakiplerine gol sevinci yaşatmazken, 28 golle en fazla gol yiyen Orman İşletmesi oldu.

En Çok ‘’Gol’’ Diye Sevinen Oyuncu

2.Hafta futbolun meyvesi olan ”Goll” sevincini yaşayan oyuncular 4’er golle Ticaret Odası-Polis Gücü maçında Furkan Arslancan, Hidrogen-Tcdd maçında Alper Özgün oldu.

SARI- KIRMIZI KARTLAR

2. Hafta 14 Sarı, 1 kırmızı Kart Çıktı!

Hakem hocalarımız, 2. hafta 17 kez sarı kartına başvururken tek kırmızı kart Teiaş takımından Emre Şimşek’e çıktı. Böylece 1 ve 2.hafta özelinde 30 sarı 3’te kırmızı kart çıkmış oldu.

Murat Aksoy
Murat Aksoy

Geçmiş Olsun!

Geçen haftaya göre bu hafta özelinde talihsiz yaşanan tek sakatlık Murat Aksoy oldu. Buradan arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Krallığı İki İsim paylaştı

2.Hafta sonunda gol krallığı yarışında zirvede iki isim yer aldı. Soma Belediyesinden Ahmet Cura, Ticaret Odasından Furkan Arslancan 7’şer golle tahta kurulan oyuncular oldu. Cura ve Arslancan’ı 6 golle Nakliyecilerden Dinçer Çakır, 5 golle Hidrogen’den Alper Özgün, Müftülük’ten Ramazan Gülegen, 4 golle de ELİ 3’ten Ahmet Kahraman, izledi.

Not:  A ve B-grubunda takım sayısı fazla olduğu için grup maçları sonunda son sırada yer alan takımlara atılan goller ”Gol Krallığı” verilerine yansımayacaktır, dedikten sonra; puan durumları, olası eşleşmeler ve 3.hafta karşılaşmalarına bir göz atalım…

Puan cetvelinde ki verilere genel averaj uygulanmıştır. Grup maçları sonunda olası puan eşitliği halinde ikili olursa da üçlü averaj kuralı yansıyacaktır.

turnuva puan durumu
Eleme-Eşleşmeler
CEVDET YILDIRIM SOMADASPOR

Evet Dostlar, 1 ve 2.Haftayı Geride Bıraktık.

somadaspor sayfamızı yakından takip eden değerli arkadaşlar, futbol ile dolu 1 ve 2.haftayı geride bıraktık. İkinci haftaya veda ederken, bol gollü, heyecanlı ve bir o kadarda çekişmeli geçecek bir üçüncü hafta bizleri bekliyor.. 18 Mayıs Cumartesi günü oynanacak 3.haftanın son karşılaşmaları; Polis Gücü-Orman İşletmesi ve Esnaf Odası-ELİ-3 maçlarının ardından yapacağımız  haftanın panaromasında neler paylaşacağız, neler göreceğiz merak konusu.

Dileğimiz; düşürenin düşeni elini tutup kaldıracağı, skorun değil sporun ön planda olacağı fair-play çerçevesinde dostlukların konuşulacağı bir hafta olur… Selam ve Dua ile..

🏆 3.Hafta Maçları

📆 13.05.2024 Pazartesi
⌚ 17:00 M.Eğitim-Kolin
⌚ 18:30 Nakliyeciler-ELİ-1

📆 14.05.2024 Salı
⌚ 17:00 Soma Bld-Mevlana
⌚ 18:30 E.Odası T.Odası

📆 15.05.2024 Çarşamba
⌚ 17:00 Yeni Anad-Eli ( 2 )
⌚ 18:30 Devlet Hast-Nakliyeciler

📆 16.05.2024 Perşembe
⌚ 17:00 Nitromak-Sağlık Spor
⌚ 18:30 M.Eğitim-Müftülük

📆 17.05.2024 Cuma
⌚ 17:00 İmbat-Tcdd
⌚ 18:30 Kolin-Mevlana

📆 18.05.2024 C.tesi
⌚ 17:00 Polis Gücü-Orman İşl
⌚ 18:30 Esnaf Odası Eli ( 3 )

Dip Not:Turnuva ile ilgili ”haberleri bulamıyorum” diye bana mesaj atan arkadaşlarım, hemen hemen her makalenin altına tıpkı 👇 aşağıda olduğu gibi ”Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!” diye belirtiyoruz. Ne arıyorsanız hepsi kırmızı işaretli yer ”buraya” tıklayınızda mevcut:) Ayrıca; bizi Cevsam Instagram ve Somadaspor Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz!

🏆 Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN