Kayalıoğluspor SAL’a, Gördes Güneşlispor Play-Off’a..

Kayalıoğluspor  SAL’a, Gördes Güneşlispor Play-Off’a..

Manisa 1.Amatör Küme B-grubunun son haftasında nefesleri kesen maçlar oynandı.
Zorlu doksan dakikalarını sonunda; süper amatöre çıkan, ligden düşen ve play-off oynayacak takımlar da belli oldu.

GÖZLER GÖRDES İLÇE STADINDAYDI

Haftanın sonucu merakla beklenen maçı, 42 puanlı lider durumda bulunan Gördes Güneşlispor ile, 40 puanla ikinci sırada yer alan Kayalıoğlu arasında Gördes İlçe Stadında oynanan maçtaydı..

42 puanlı ev sahibi ekip Gördes Güneşlispor’a beraberliğin yeteceği, Kayalıoğluspor’un ise Süper Amatör Küme’ye veya Play-Off’lara kalabilmesi için mutlak galip gelmesi gereken bir maç oynadı.

Her iki takımında bir sezonun emeğine bağlı doksan dakikanın sonunda sahadan 0-3’lük skorla ayrılan taraf deplasman ekibi Kayalıoğluspor oldu ve süper amatör kümeye ”merhaba” dedi. Gördes Güneşlispor‘un umudu ise Play-Off’lara kaldı. Süper Amatör Kümeye yükselme başarısı gösteren Kayalıoğluspor’u kutlar, Gördes Güneşlispor’a play-off’larda başarılar dileriz..

SÜLEYMANLI BLD.SPOR GALİBİYETE SEVİNEMEDİ!
Halitpaşa Belediye deplasmanına giderken, lider Gördes Güneşlispor’un  Kayalıoğluspor’la en kötü berabere kalacağının hesaplarını yapan Süleymanlı Belediyespor , Güneşlispor’un mağlubiyetinden dolayı alınan 4-1’lik galibiyete sevinemedi ve Süper Amatör Küme umutlarını önümüzdeki sezona bıraktı..

HALİTPAŞA BEL.SPOR 1-4 SÜLEYMANLI BEL.

STAD:Halitpaşa / İlçe
HAKEMLER:Abdullah Turkan-Meryem Aydın-Beran Yalçın
HALİTPAŞA BEL:Berkan-Eray-İsmail-Cemil-Emrah-Recep-Ahmet-Enes-Fikret-Salimcan
YEDEKLER:Sertaç,Mustafa,Mehmet
TEKNİK SORUMLU:Oktay Kurşun

SÜLEYMANLI BEL:Fatih-Şerafettin-Çayan-Ahmet-Süleymancan-Arif-Ercan-Deniz-Muharrem-İsmailcan-Onur
YEDEKLER:Salih,Yaşar,Ziya,Ozan,Serkan,Burak
YÖNETİCİ:Can Caner
GOLLER:dk. 38 ve 90 Onur Özgül, dk.34 Ercan Ulutaş, dk.83 Ozan Kabayel (Süleymanlı Bel),dk.44 Enes Bingöl (Halitpaşa)

ÇAĞLAYAN ve KARABULUT 2.AMATÖRE DÜŞTÜ!
Süper Amatöre çıkan ve Play-Off maçları oynayacak takımların belli olmasının ardından gözler alt sırada lige tutunma maçı oynayan Karabulut-Akhisar Yıldırım ve Paşaköyspor-Hacırahmanlı maçlarına çevrildi.

Karabulutspor Akhisar Yıldırımspor’a 5-1 mağlup oldu. Hacırahmanlı deplasmanda Paşaköy Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

Bu sonuçlardan sonra Karabulutspor ve Çağlayanspor 2.Amatör Küme’ye düştü.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN