Kastamonuspor-Somaspor Maçını Hakan Ülker Yönetecek.

Kastamonuspor-Somaspor Maçını Hakan Ülker Yönetecek.

Somaspor‘un ligin 7.haftasında Kastamonuspor ile deplasmanda oynayacağı maçı Muğla bölgesinden klasman hakemi Hakan Ülker yönetecek.

8 Ekim Pazar günü saat 15:00’da Kastamonu Gazi Stadı’nda oynanacak Kastamonuspor-Somaspor mücadelesini Muğla bölgesinden klasman hakemi Hakan Ülker yönetecek. Ülker’in yardımcılıklarını Melih Kurtuluş ve Baykal Tuna yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Berk Çekal görev alacak.

Kastamonuspor-Somaspor maçının hakemi Hakan Ülker ile ilk kez

Hakemlik kariyerinde bugüne kadar 2.Lig’de 32, 3.Lig’de 30, Türkiye Kupası’nda 2, Bölgesel Amatör Lig’de 6 kez düdük çalan Hakan Ülker, Somaspor’un ilk kez bir maçını yönetecek.

Kastamonuspor-Somaspor  maçıyla 71. maçına çıkacak olan Hakan Ülker, daha önce ev sahibi ekip Kastamonuspor’un dört maçında düdük çaldı. Kırmızı-siyahlı ekip bu maçlarda iki galibiyet, 1 mağlubiyet ve birde beraberlik elde etti.  

Kastamonuspor-Somaspor maçı öncesi Tunay ve Oğuzhan kart sınırında!

Somaspor’da Kastamonuspor maçı öncesi 3 sarı kart sınırında bulunan Tunay Meral ve Oğuzhan Ayaydın, Pazar günkü maçta kart görmesi halinde 8.hafta sahamızda Iğdır FK ile oynayacağımız maçta cezalı duruma düşecekler.

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN