Karşıyaka Somaspor Maçında 6 Gol Atıldı

Karşıyaka Somaspor Maçında 6 Gol Atıldı

Somaspor hazırlık maçında deplasmanda karşılaştığı Karşıyaka ile 3-3 berabere kaldı.

Somaspor, Liglerin başlamasına 18 gün kala 7.hazırlık maçını 3.ligde mücadele edecek Karşıyaka ile deplasmanda dün oynadı.

Siyah-beyazlı ekibimiz, daha önce Bolu kampında da karşılaştığı, Emrecan Bulut, Oğuzhan Yıldırım ve Berkay Ekici’nin golleriyle 3-2 mağlup ettiği rakibi ile bu sefer İzmir’de karşı karşıya geldi.

Her iki takımında tüm oyuncularına süre verdiği mücadele 3-3  berabere bitti. Somaspor’un gollerini Emrecan Bulut, Can Muhammed Vural ve Berkay Ekici attı.

Somaspor’un Hazırlık Maç Sonuçları

Somaspor 1-1 Ayvalıkgücü
Altınorduspor 1-0 Somaspor
Somaspor 2-0 Ayvalıkgücü
Somaspor 1-4 Keçiörengücü
Somaspor 3-2 Esenler Erokspor
Somaspor 3-2 Karşıyaka
Karşıyaka 3-3 Somaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN