Karşıyaka Maçından 3 Puanla Ayrıldığımız İçin Mutluyuz

Karşıyaka Maçından 3 Puanla Ayrıldığımız İçin Mutluyuz

TFF 3.Lig 3.Grup 27.haftasında evinde ağırladığı Karşıyaka’yı 4-1 mağlup eden Somaspor’da kulüp başkanı Mustafa Aydın, her iki takım içinde büyük önem arz eden maçtan iyi oynayarak 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduğunu belirtti.

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan ve ilçe Teşkilatı Parti görevlilerinin de yakından takip ettiği karşılaşmanın ardından görüşlerini aktaran başkan Mustafa Aydın, şunları söyledi:

SOMASPOR KULÜP BAŞKANI MUSTAFA AYDI” Geçen haftayı BAY takım olarak geçtiğimiz için, maç eksiğimiz olmasına rağmen en yakın rakibimizle puan farkı üçe düşmüştü. Bu sefer roller değişti. En yakın rakibimizin BAY geçtiği haftada Ege derbisinde Karşıyaka gibi tecrübeli bir takım ile oynamak zordu. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz maça çok iyi hazırlandı. Maçı çok iyi domine ettiler. İkinci yarının başında yediğimiz gole rağmen oyuna çabuk reaksiyon veren, kazanmak isteyen bizdik. Baskımız sonuç verdi. Arka arkaya bulduğumuz gollerle maçı farklı kazanmasını bildik. Şimdi en yakın rakibimizle tekrar puan farkı altı oldu. Sıkışık bir fikstür var önümüzde, rehavete kapılmadan maç maç konsantre olarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Tüm oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum.”


Taraftarları Unutmadı!Taraftarları Unutmadı!

Somaspor sevdası ile yanıp tutuşan ve maçı binaların üstünden seyreden taraftarları da unutmayan Aydın, ”Bizi bugün binaların üstünden çatılardan, balkonlardan destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu şehir sevinmeyi fazlası ile hak ediyor. İnşallah sezon sonu bu sevinci şehrimiz ile yaşayacağız. Somaspora destek veren her bir değerimize teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.somaspor taraftarlar

Bağlantılı Haber;

Mutlu Sonla Taçlandırmaya Az Kaldı
Karşıyaka Maçın Golleri (VİDEO)
Somaspor 4-1 Karşıyaka
Somaspor, Karşıyaka Hazırlıklarını Tamamladı
Karşıyaka Maçı Öncesi 4 Oyuncu Sınırda
Karşıyaka Maçı Tolga Sancak’ın
Lider, Karşıyaka Hazırlıklarına Başladı
Mustafa Aydın, ”Mutluyuz, Gururluyuz
Şampiyonun Ayak Sesleri
Karşıyaka 0-1 Somaspor
Karşıyaka Fark Beklerken?
Somaspor Orta ve Şut Çalıştı
Karşıyaka Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Engin Bahar Özdemir

    Uzun Zamandan Beri Gördüğüm En Güzel Fotoğraflardan Birtanesi Konu Somamız İse Gerisi Teferruattır

YORUM YAZIN