Karşıyaka Maçımızı Trabzon’lu Hakemler Yönetecek

Karşıyaka Maçımızı Trabzon’lu Hakemler Yönetecek

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 26.hafta bay geçen Somaspor’un, ligin 27. haftasında İzmir ekiplerinden Karşıyaka ile oynayacağı maçın hakemleri belli oldu.

21 Mart Pazar günü saat 14:00’de Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Trabzon Bölgesi hakemleri yönetecek.

Ege derbisinde düdük Tolga Sancak‘ta olacak. Sancak’ın yardımcılıklarını ise Yiğit Çam, Ertan Değirmenci ve Burak Taş üstlenecek.


Aşina Tek İsim Var

Hakem triosunda takımıza tek aşina isim; Muğlaspor 1-0 Somaspor ve Bayrampaşaspor 1-0 Somaspor maçlarında görev yapan 1.yardımcı hakem Yiğit Çam var.. Diğer hakem hocalarımız ilk defa Somaspor maçında görev yapacak.

Orta hakem Tolga Sancak en son 4 Mart’ta 2.Lig karşılaşması olan Kırşehir Belediyespor 2-3 Kırklarelispor maçında düdük çaldı.

Bağlantılı Haber;

Lider, Karşıyaka Hazırlıklarına Başladı
Mustafa Aydın, ”Mutluyuz, Gururluyuz
Şampiyonun Ayak Sesleri
Karşıyaka 0-1 Somaspor
Karşıyaka Fark Beklerken?
Somaspor Orta ve Şut Çalıştı
Karşıyaka Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN