Karaman FK Maçımızın Hakemi Belli Oldu

Karaman FK Maçımızın Hakemi Belli Oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grubun 19.haftasında Soma Atatürk Stadında oynanacak Somaspor-Karaman FK maçını Antalya bölgesi hakemlerinden Batuhan Kolak yönetecek.

Merkez Hakem Kurulu, 24 Aralık Pazar günü saat 14:00’da Atatürk Stadında oynanacak maçta 27 yaşındaki Batuhan Kolak‘ı görevlendirirken Kerem İlitangil ile Mikail Can‘da yardımcı hakem olarak bu maçta görev üstlenecek. MHK, Mertcan Erölmez‘ide bu maçta 4. hakem olarak görevlendirdi.

Kolak’la 5.Kez

Karşılaşmanın orta hakemi Batuhan Kolak daha önce Somaspor’un dört maçında görev yaptı. Kolak’ın görev aldığı karşılaşmalar şöyle:

18-19BALSomaspor1 : 1Çiğli Belediye
18-19BALGülbahçespor0 : 0Somaspor
21-222LSomaspor2 : 1Diyarbekirspor
22-232LSomaspor1 : 1Sivas Dört Eylül

Karaman FK İle İlk Kez Karşılaşacağız

Tarihlerinde ilk defa karşı karşıya gelecek iki ekibin ilk yarının son maçında Somaspor 7 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyet ve topladığı 26 puanla 8. sırada yer aldı. Karaman FK ise 5 galibiyet, 6 beraberlik, 6 mağlubiyet ve topladığı 21 puanla 11.sırada yer aldı.

Rıdvan Dönmez Yok!

Amed Sportif maçında ilk golümüzü kaydeden Rıdvan Dönmez, maçın 74.dakikasında gördüğü sarı kartla bu sezonki dördüncü sarı kart sınırına ulaştığı için Karaman FK maçında cezalı duruma düştü.

Karaman FK Sıkıntılı!

Karaman FK’da sakatlığı süren Eray Sürül karşılaşmada yer alamazken, Berkan Turan ve Ömer Faruk Gümüş’ün durumları netlik kazanmadı.

Nadir Oynuyor, Mete ve Ahmet Cezalı!

İki hafta önce inegölspor maçında kırmızı kart gören ve cezası tamamlanan Nadir Çiftçi Somaspor’a karşı forma şansı bulurken, dört sarı kart sınırına ulaşan stoper Mete Yıldız ve sol kanat Ahmet Karademir maçta yer almayacak.

Özcan Aydın Rakip Olacak

2020-21 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Bağcılarspor’dan kadromuza kattığımız Özcan Aydın‘ siyah beyazlı formayı giydiği sürece adam eksiltmesi, güzel golleri ve orta sahamıza kattığı dinamizm ile bizlere büyük keyif vermişti. Bir nevide teknik direktörümüz Burhanettin Basatemür‘ün prensi olan Özcan Pazar günü Karaman FK forması altında bize karşı forma giyecek..

Bizi Somadaspor Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz!

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN