Karaelmas İle Doğan Gülşen’in Yolları Ayrıldı

Karaelmas İle Doğan Gülşen’in Yolları Ayrıldı

Manisa 1.Amatör Lig takımlarından 301 Soma Karaelmasspor’da, maçların başlamasına 2 gün kala teknik adam Doğan Gülşen ile yollar ayrıldı.

Karaelmasspor kulüp başkanı Levent Analı ile görüşen teknik sorumlu Doğan Gülşen, yollarının ayrılması ile ilgili olarak, “Karaelmasspor‘la bu yıl başarılı bir sezon geçirme düşüncesi ile yola başladım. Ancak futbola bakış açısı yönünden farklı düşünceler ve fikirlerin oluşması,  bağımsız çalışma ortamının oluşmaması ilave olarak Levent Analı başkanla dünya görüşümüz farklılık oluşması nedeni ile yollarımız ayrılmıştır. Bu hafta sonu başlayacak ligde Karaelmasspora başarılar dilerim.” dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN