Karaelmasspor’un 2008 Doğumlu Yeteneği Hayran Bıraktı

Karaelmasspor’un 2008 Doğumlu Yeteneği Hayran Bıraktı

Soma 301 Karaelmasspor’un 2008 doğumlu genç yıldızı çalımlarıyla hayran bıraktı..

Bu gün (p.tesi) Linyit Stadında oynanan Somaspor-Karaelmasspor U-14 maçında izlediğimiz sarı-siyahlı ekibin genç yeteneği Yusuf Doğan, Karaelmasspor’un Somaspor‘u 3-1 mağlup ettiği maçta, bir gol atıp bir topu da direkten döndü. Sitili ve oyun zekasının yanında sahada gösterdiği performansla bizleri kendine hayran bıraktı.

LEVENT ANALIYılların deneyimli ve tecrübeli teknik adamı Levent Analı, Türk Futboluna yetenekli değerler kazandırma adına kurduğu 301 Karaelmasspor bir yeteneğini daha vitrine çıkarmak üzere.. Levent Analı, 2006 doğumluların oynadığı ligde  ”Sarı Civcivim” dediği 2008 doğumlu oyuncusu Yusuf Doğan‘ı sahaya sürdü.



YUSUF DOĞANSitili; sürati, çabukluğu ve rakibin üzerine üzerine gitmesi ile eski Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen, top tekniği, driplinkleri, ara pasları ve oyun zekası ile Real Madrid’li Luka Modric’i andıran Yusuf Doğan, saçlarıyla da bu iki oyuncuyu adeta harmanlamış kendinde..

Çok değil 301 Karaelmasspor  bu oyuncuyu iki sene içerisinde profosyonel takımlara gönderir.. Yusuf’u izlemek için bir sonraki maçını sabırsızlıkla bekleyeceğiz.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN