Karaelmasspor’dan 2 Gollü Sezon Açılışı

Karaelmasspor’dan 2 Gollü Sezon Açılışı

Bu sezon 1.Amatör Akhisar Yaz Ligi’nde mücadele edecek olan Soma 301 Karaelmasspor, Linyit Stadı’nda sezon açılışını gerçekleştirdi.

5 Şubat Pazar günü saat 16:30’da başkan Yılmaz Analı, kulüp yönetimi, hocaları ve futbolcular ile birlikte sezon açılışı yapan Soma 301 Karaelmasspor, yeni sezon öncesinde kurban kesimi, toplu fotoğraf çekimi ve Somaspor U17 Akademi Futbol takımı ile yapılan hazırlık maçıyla 2022-2023 sezonuna ”Merhaba” dedi.

Analı, İpi göğüsleyeceğimizden şüphem yok

Analı, ”İpi göğüsleyeceğimizden şüphem yok!”

Sezon açılışında konuşan 301 Soma Karaelmasspor Kulüp Başkanı Yılmaz Analı, “Yeni bir oluşumun içindeyiz, güzel giden bir süreç var ve bu gün de sezonumuzun açılışını hayırlısıyla yapmış bulunmaktayız. Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu yolda ipi göğüsleyeceğimizden şüphem yok. 301 Karaelmasspor adına; başta Levent Analı olmak üzere tüm yönetim kuruluna ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm Soma camiasına hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.”diye konuştu.

Karaelmas FK 2-0 Somaspor U17

Karaelmasspor 2-0 Somaspor U17

Karaelmasspor, bu hafta sonu başlayacak lig öncesinde kurban kesimi ve toplu fotoğraf çekimi sonrası Somaspor’un akademi takımlarından U17 ile hazırlık maçı oynadı. Soğuk ve hafif kar yağışı altında oynanan maçta sarı-siyahlı ekip karşılaşmadan Emre Gürkal‘ın her iki yarıda attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı.

İlk maç Deplasmandaİlk maç Deplasmanda

Yusuf İpek ve Doğan Gülşen idaresindeki sarı-siyah ekip bu hafta sonu başlayacak Manisa Hüseyin Gazi Kılınç Akhisar Yaz Liginde ilk haftayı Gölmarmaraspor deplasmanında geçirecek. Karşılaşma 12 Şubat Pazar günü Gölmarmara İlçe Stadı’nda oynanacak.

NOT: Sezon açılışı görsellerine haberin en alt kısmından bakabilirsiniz. Ayrıca bizi Somadaspor Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz!



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN