Karaelmasspor’dan 2 Bomba Transfer

Karaelmasspor’dan 2 Bomba Transfer

Karaelmasspor geçtiğimiz sezon Somaspor’un 2. lig kadrosunda yer alan Barış Civelek ve U19 Akademi takımından Ali Kocabaş’ı kadrosuna kattı.

Bu sezon yer alacağı Süper Amatör Lig’de zirve hesapları yapan Soma 301 Karaelmasspor, iki önemli oyuncuyu bünyesine dahil etti.

Daha önce dış transferde Eser Kasal, Mesut Yılmaz ve Doğaner Egeli gibi kaliteli oyuncuları transfer eden sarı-siyahlı ekip, dünde Somaspor’dan iki forvet oyuncusu Barış Civelek ve Ali Kocabaş‘ı renklerine katarak gövde gösterisi yaptı. (Gol sevinci yaşayan Ali Kocabaş, kaptan seromoni Barış Civelek)

Karaelmasspor yönetiminin, teknik heyetin raporları doğrultusunda transfere devam edeceği öğrendildi.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN