Karaelmasspor’da Transferler Sürüyor

Karaelmasspor’da Transferler Sürüyor

301 Soma Karaelmassspor’da transfer çalışmaları sürüyor.

2023-2024 sezonunda Manisa Süper Amatör Ligde mücadele edecek 301 Soma Karaelmasspor, daha önce iç transferde anlaştığı takım kaptanı Fatih İnce, Emrehan Analı ve Yusuf Can Çakmak’ın ardından iki isme daha imza attırdı.
Sarı siyahlılar forvet Furkan Korkmaz ve orta saha oyuncusu Çağrı Çakmak ile yeniden anlaşma sağladı.

TRANSFERLER SÜRECEK

4 Eylül’de topbaşı yapacakları yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Karaelmasspor Kulüp Başkanı Yılmaz Analı, “ Yenisi olduğumuz ligde iddialı bir ekip kurmak için kolları sıvadık. Teknik Sorumlumuz Yusuf İpek’in raporu doğrultusunda iç ve dış transferlerimizi bitirmeye çalışıyoruz. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda koşan ve azimli bir takım yaratma gayesindeyiz” dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN