Karaelmasspor’da Gördes Hazırlıkları Sürüyor

Karaelmasspor’da Gördes Hazırlıkları Sürüyor

Soma 301 Karaelmasspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gördes Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Linyit Stadı’nda Teknik Sorumlu Yusuf İpek ve Antrenörler Doğan Gülşen, Metin Şengül, Aslan Aydoğdu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından dar alan pas çalışmaları yapan ekibimiz son bölümde ise yarım sahada çift kale maç yaptı. Tempolu antrenmana rağmen futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

Yusuf İpek: ”Tekrar bir seri yakalayıp ligin zirvesini bırakmak istemiyoruz.”

Antrenman sonrası bloğumuza açıklamalarda bulunan sarı-siyahlı ekibin başarılı teknik adamı Yusuf İpek, şu ana kadar ligde her şeyin istedikleri doğrultuda gittiğini ve takımından memnun olduğunu söyledi.

İpek, “Yenisi olduğumuz ligde dördüncü hafta geride kaldı. Geçtiğimiz hafta istediğimiz sonucu alamasak ta averajla ikinci konumdayız. Tekrar bir seri yakalayıp ligin zirvesini bırakmak istemiyoruz. Gördes Belediyespor ilk iki hafta istediği sonuçları alamadı ama son iki hafta evinde ve deplasmanda aldığı galibiyetlerle moral buldu. Rakibimizin morali ve gücünün farkındayız iyi mücadele edip güzel oyun ve iyi skorla dönmek istiyoruz.’’dedi

Soma 301 Karaelmasspor ile Gördes Belediyespor 3 Aralık Pazar günü saat 14:00’da Gördes İlçe Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu maçta geçen hafta Kırkağaç Acar İdmanyurdu maçında kırmızı kart gören Oğulcan Kesgin yer almayacak.

5.Hafta Maçları

Gördes Bld-Karaelmasspor
Mecidiye Tarım-Halitpaşa Bld
Kırkağaç Acar-Kayalıoğlu Bld
Saruhanlı Bld-Kolderespor
Bakır GB -Kırkağaç Altayspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN