Karaelmasspor U16 Grup Şampiyonu Oldu

Karaelmasspor U16 Grup Şampiyonu Oldu

Manisa U16 Ligi’nde deplasmanda Akhisar Kuzeygücü‘nü 4-1 mağlup eden Soma 301 Karaelmasspor bitime bir hafta kala grup şampiyonu oldu.

Manisa Yerel Amatör U16 Ligi’ Akhisar Gurubunda Gördes Belediyespor, Karabulutspor, Akhisar Kuzeygücü, Gölmarmaraspor, Kayalıoğluspor ve Kırkağaç Acar İdman Yurdu ile birlikte yer alan Karaelmasspor U16, kıyasıya geçen şampiyonluk yarışı sonunda ipi göğüsleyen taraf oldu.

Sarı-siyahlı ekip ligin bitimine bir hafta kala deplasmanda şampiyonluk için çekiştiği Akhisar Kuzeygücü’ne konuk oldu.

Karaelmas’lı gençlerimiz, 2 Ocak Salı günü Akhisar Kovalık Sahasında oynanan ve başkan Yılmaz Analı’nında yakından takip ettiği maçta Akhisar Kuzeygücü’nü 4-1 mağlup ederek, bitime bir maç kala grup şampiyonluğunu garantiledi.

Şampiyonluk, Endes, Çakır ve Parça’nın gollerinden geldi.

Karaelmasspor U16 takımımızı galibiyete ve grup şampiyonluğuna taşıyan golleri; Umut Endes (2), Umut Çakır ve Alperen Parça kaydetti. Levent Analı’nın talebeleri gurup şampiyonluğu sonrasında Manisa Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazandı. Manisa Play-Off’da grup şampiyonları arasında oynanacak maçların ardından ise Türkiye Şampiyonası’nda Manisa’yı temsil edecek ekipler belli olacak.

Analı’dan Yemek, Endes’ten Tatlı Ziyafeti!

Zorlu karşılaşmayı yakından takip eden ve onların heyecanına ortak olan Karaelmasspor kulüp başkanı Yılmaz Analı karşılaşma sonrası takıma yemek ziyafeti çektirdi. Ayrıca fırsat buldukça takımın maçlarını yakından takip eden Ceyhun Endes ise tatlı ikramında bulundu.

Somadaspor olarak, başta sporcuların gelişimleri ile yakından ilgilenen ve şampiyonlukta emeği çok olan Levent Analı ve ekibini kutluyor, Play-Off’larda başarılar diliyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN